Open Source [source] Valorant | Arduino Aimbot - Rcs Vs.

Arduino var elimde. Fakat bunu biraz araştırarak yapmaya çalışmam gerekecek. Kullanırsam buradaki deneyimimi güncellerim. Paylaşım için teşekkürler.

Arduino var elimde. Fakat bunu biraz araştırarak yapmaya çalışmam gerekecek. Kullanırsam buradaki deneyimimi güncellerim. Paylaşım için teşekkürler.
#rez beklemedeyiz hocam. eğer güzel sonuçlar elde ettiysen dc adresim cyr4xx çok önce arduino kullanıcısıyım günümüzde de kullanmak çok istiyorum

arduino devri sona erdi bunu herkes biliyor kimsenin kendini kandırmasına gerek yok arduino satışı yapmaya çalışanlara kanmayın flaglanıyorsunuz

Nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı yardım

Niye böyle söyleyip kalbimi kırıyorsun :(
Yayınlanma Tarihi: 15/03/2024
Son Detection: Never Detected

üstüne alınman için söylemedim tüm arduinolar detect daha yeni yayınlamışsın kullanıcılarının ban yediğini görünce bana hak vereceksin ;)

Yayınlanma Tarihi: 15/03/2024
Son Detection: Never Detected

üstüne alınman için söylemedim tüm arduinolar detect daha yeni yayınlamışsın kullanıcılarının ban yediğini görünce bana hak vereceksin ;)
Bizim testlerimiz başarılı geçti fakat haklısın yeni yayınladık şuanda sana hayır ud diye saldırsam bu acemilik olur bakalım zaman gösterecek dost :talonheart:

Bizim testlerimiz başarılı geçti fakat haklısın yeni yayınladık şuanda sana hayır ud diye saldırsam bu acemilik olur bakalım zaman gösterecek dost :talonheart:
image.png

yeni çıkarttığınız bir yazılım için bu sözler fazla iddialı yoksa cevap vermeyecektim, kullanıcı report yedikten sonra manuel incelemelerde yakalanarak yasaklanacaktır sizde mecburi olarak fix diyerek yazılımı kapatacaksınız

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt