TimeJammer
Bronz Üye
Arduino var elimde. Fakat bunu biraz araştırarak yapmaya çalışmam gerekecek. Kullanırsam buradaki deneyimimi güncellerim. Paylaşım için teşekkürler.
#rez beklemedeyiz hocam. eğer güzel sonuçlar elde ettiysen dc adresim cyr4xx çok önce arduino kullanıcısıyım günümüzde de kullanmak çok istiyorumArduino var elimde. Fakat bunu biraz araştırarak yapmaya çalışmam gerekecek. Kullanırsam buradaki deneyimimi güncellerim. Paylaşım için teşekkürler.
olm ppden ilk başta genisys sandım seni a#rez beklemedeyiz hocam. eğer güzel sonuçlar elde ettiysen dc adresim cyr4xx çok önce arduino kullanıcısıyım günümüzde de kullanmak çok istiyorum
Niye böyle söyleyip kalbimi kırıyorsunarduino devri sona erdi bunu herkes biliyor kimsenin kendini kandırmasına gerek yok arduino satışı yapmaya çalışanlara kanmayın flaglanıyorsunuz
Yayınlanma Tarihi: 15/03/2024Niye böyle söyleyip kalbimi kırıyorsun
Bizim testlerimiz başarılı geçti fakat haklısın yeni yayınladık şuanda sana hayır ud diye saldırsam bu acemilik olur bakalım zaman gösterecek dostYayınlanma Tarihi: 15/03/2024
Son Detection: Never Detected
üstüne alınman için söylemedim tüm arduinolar detect daha yeni yayınlamışsın kullanıcılarının ban yediğini görünce bana hak vereceksin
Bizim testlerimiz başarılı geçti fakat haklısın yeni yayınladık şuanda sana hayır ud diye saldırsam bu acemilik olur bakalım zaman gösterecek dost