FearlessKS4141
Diamond Üye
Dosya linkini tekrar sourecelerini değiştirip paylaştim istek gelince iyi eglenceler
hala ban yemedin miDosya linkini tekrar sourecelerini değiştirip paylaştim istek gelince iyi eglenceler
Ne demek rica ederimYararlı konu hocam,teşekkurler.
artık formata gerek kalmıyor from da da paylaşıldı risk vardır ud hiledir şu pixelbot diye paralı sattıklarıyla aynı interjeptioana sahiptır şahsen kendim denedim reportlanmasan uzun süre kulanabılırsın packlerde acarsan banlanırsın bide fromdaki formatsız spof atma link @R7flex paylaşımları için teşekkürler (1) Çalışıyor - R7flex Method - Formatsız , BIOS güncellemeden donanım banı kaldırmak | CheatGlobalHileyi kullanırken ban yeme riski nedir. Birde ban kaldırırken format konusundan bahsediliyor. İllahaki bilgisayarı formatlamak mı gerekiyor ?
hayır legit ayarlarda devamke XDhala ban yemedin mi
Ne demek rica ederim
artık formata gerek kalmıyor from da da paylaşıldı risk vardır ud hiledir şu pixelbot diye paralı sattıklarıyla aynı interjeptioana sahiptır şahsen kendim denedim reportlanmasan uzun süre kulanabılırsın packlerde acarsan banlanırsın bide fromdaki formatsız spof atma link @R7flex paylaşımları için teşekkürler (1) Çalışıyor - R7flex Method - Formatsız , BIOS güncellemeden donanım banı kaldırmak | CheatGlobal
hayır legit ayarlarda devamke XD
çok haklısın +1 nede olsa kendi kararı insanın zaten böyle bir şey yapmışlar kullanalım diye kullananlara laf atacaklarına kendileride kullansınlarBen smurf hesapta paylaşıldığından beri dll i packleyip kullanıyorum hala ban yemedim. Birde arkadaş yapamayanlar için paylaşmış zaten kullanmak isteyen bunu göze alarak kullanır diye düşünüyorum