[Source] Valorant Aimbot Yapımı Yapamayanlara Modlayıp Derledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dosya linkini tekrar sourecelerini değiştirip paylaştim istek gelince iyi eglenceler

Hileyi kullanırken ban yeme riski nedir. Birde ban kaldırırken format konusundan bahsediliyor. İllahaki bilgisayarı formatlamak mı gerekiyor ?

bakın ben @L33T in babasıyım bu çocuğa kesinlikle güvenmeyin aynı evdeyiz yastığımın altında 7.65 tabancamla uyuyorum bundan hiçbirşey almanızı kullanmanızı tavsiye etmem çocukken barutlu çay içiyordu bu biz fişek gibi çocuk olur sandık barut beynini eritmiş ...

Yararlı konu hocam,teşekkurler.
Ne demek rica ederim :)
Hileyi kullanırken ban yeme riski nedir. Birde ban kaldırırken format konusundan bahsediliyor. İllahaki bilgisayarı formatlamak mı gerekiyor ?
artık formata gerek kalmıyor from da da paylaşıldı risk vardır ud hiledir şu pixelbot diye paralı sattıklarıyla aynı interjeptioana sahiptır şahsen kendim denedim reportlanmasan uzun süre kulanabılırsın packlerde acarsan banlanırsın bide fromdaki formatsız spof atma link @R7flex paylaşımları için teşekkürler (1) Çalışıyor - R7flex Method - Formatsız , BIOS güncellemeden donanım banı kaldırmak | CheatGlobal
hala ban yemedin mi
hayır legit ayarlarda devamke XD

Son düzenleme:
Ne demek rica ederim :)

artık formata gerek kalmıyor from da da paylaşıldı risk vardır ud hiledir şu pixelbot diye paralı sattıklarıyla aynı interjeptioana sahiptır şahsen kendim denedim reportlanmasan uzun süre kulanabılırsın packlerde acarsan banlanırsın bide fromdaki formatsız spof atma link @R7flex paylaşımları için teşekkürler (1) Çalışıyor - R7flex Method - Formatsız , BIOS güncellemeden donanım banı kaldırmak | CheatGlobal

hayır legit ayarlarda devamke XD

discord var mı knkam

Ben smurf hesapta paylaşıldığından beri dll i packleyip kullanıyorum hala ban yemedim. Birde arkadaş yapamayanlar için paylaşmış zaten kullanmak isteyen bunu göze alarak kullanır diye düşünüyorum
çok haklısın +1 nede olsa kendi kararı insanın zaten böyle bir şey yapmışlar kullanalım diye kullananlara laf atacaklarına kendileride kullansınlar

bütün pixelbotlar interception ve raw accel üzerine kurulu zaten para ile satılanlarda dahil bansız hile gösterirmisin bana tiriiger bot harici ben kulanıyom banda yersem kaldırırz sıkınıtı yok
eline sağlık
eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt