[Source] Valorant Aimbot Yapımı Yapamayanlara Modlayıp Derledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FearlessKS4141

Diamond Üye
@L33T ÖNECELİKLE KONUYU PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

öncelikle dosyamızı indirip masaüstüne cıkartıyoruz içindeki enjöktorü yönetici olarak acıyoruz sornadan içindeki pixelaimbot.exe dosyasını da yönetici olarak acıyoruz menümüz geliyor.

sorumluluk kabul etmiyorum herhangi ban durumunda mesuliyet kulanıcıya aittir 2 gündür oynuyorum ban durumu söz konusu değil pack gelirse kulanmanızı önermem.

dosya linki : //

DOSYA LİNKİ YENİLENDİ SOURCEDE DÜZENLEME YAPIP PAYLAŞTIM İYİ EĞLENCELER. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@L33T ÖNECELİKLE KONUYU PAYLAŞTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

öncelikle dosyamızı indirip masaüstüne cıkartıyoruz içindeki enjöktorü yönetici olarak acıyoruz sornadan içindeki pixelaimbot.exe dosyasını da yönetici olarak acıyoruz menümüz geliyor.

sorumluluk kabul etmiyorum herhangi ban durumunda mesuliyet kulanıcıya aittir 2 gündür oynuyorum ban durumu söz konusu değil pack gelirse kulanmanızı önermem.

dosya linki :

virüs total link :
Birazdan banlancaksın xD Bu buildi kullanıyorsan kesin ban yiceksin Interception Detected.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yasak değil bir süre sonra ban atıyor hile.
bütün pixelbotlar interception ve raw accel üzerine kurulu zaten para ile satılanlarda dahil bansız hile gösterirmisin bana tiriiger bot harici ben kulanıyom banda yersem kaldırırz sıkınıtı yok

Hocam aslında interception name değiştirilerek modlanırda build edemiyoruz eski bide vs file yok.

ayrı etten kulandıgım secureyi vermedim dllyi baştan ayarladım s
Hocam aslında interception name değiştirilerek modlanırda build edemiyoruz eski bide vs file yok.
elimden gelen bu kral bi kac eksiklerini değiştirdim isim değiştirsende değerleri aynı farkı yok yapamayanlar için baştan secure derleyip paylaştım istiyen kulansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt