[SOURCE] Target Damage Tutorial

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer urielac korumasında bulabilirsen çalışır çünkü client tabanlı bir anticheat diyebilirz ama serverside korumalı bir serverde bulursan çalışmayacaktır çalışsa bile hemen oyundan atacaktır çünkü sunucu tabanlı bir korumaya sahip
Korumalı serverlarda bu değerler bulunmadığı için mi çalışmaz deniliyor? yoksa bu değerler bulunduğu takdirde çalıştırılabilir mi?

Send Battle Packet Error Bulamıyorum Sigma Engine Cheat Engine 7.1 ve 5.6.1 Sürümünde Denedim Ama Bulmuyor

merhaba Send Battle Attack Packet yok acaba ismi değiştirilmiş olabilir mi bulmak için başka alternatif yol var mıdır?

videoları youtubeye degilde direk siteye ekleseniz daha iyi olur telif acısından

hocam sadece ninja hançerlerinde çalışıyor bil bilgisi olan varmıdır yardımcı olabilecek biri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sadece korumasız serverlerde çalışır (Svside-UrielAc) çalışmaz

Merhaba Değerli Cheat Global Üyeleri bugün sizlere nasıl kendi target (prodamage) damage hilenizi yapcabileceğinizi göstereceğim.

-Videoyu adım adım izlerseniz hatayla karşılaşmazsınız-

:video:

Video bana aittir.
:indir:

Not : Source benim değil ama uzun zamandır kullanıyorum bir hatayla karşılaşmadım

İyide video yok yapılışını yazarmısın senide anlamıyorum ya videoları neden siliyosun :D?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt