Aeldra her türlü sistemsel banlıyor değişik bir sistemleri var bir şekilde hileyi algılıyor ve direk otomatik ban atıyor 1 günde olsa 1 hafta da olsa her türlü banlıyor

%70 cpu kullanımı halis mi?

Kendim lisanslayıp satmayı düşünüyordum fakat şu sıralar iş güç yüzünden ayıracak zamanım yok proje ve zamanım boşa gitmesin diye source olarak satıyorum düşündüğüm fiyat 600tl 4-5 kişiye lisans satarak zaten fiiyatını rahat çıkarıyor bu yüzden fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum görselleri ve video linkini ekledim videoda çok stabil gibi gözükmüyor çünkü hem kayıt hem client hemde bot açık ayrıca ekran çözünürlüğünü minimum 2k yapabiliyorum bu yüzden video açıkken donmalar olabiliyor tereddütte olan arkadaşlar için keyauth ekleyip 1 saatlik key verebilirim botun çalışabilmesi için minimum 1366x768 ekran çözünürlüğü olması lazım.

- Uriel ve 55 games serverlarında sol tıklama ve metin algılama çalışıyor. [Test tarihi : 25.07.2022]
- Aeldra ekran görüntüsü alındığında siyah ekran olduğu için çalışmıyor [Test tarihi : 25.07.2022]
- Metin2 client pencere ismi değişsede bot çalışıyor
- Metin canını gösteren üstte ki bar belli bir süre açık kaldığında diğer targeta geçiyor(takılmaları önlemek için)
- Yazılımdan anlamayan arkadaşlar için botu kolay değiştirip istediği hale getirebilmesi için degistirilebilir.py adlı bir dosya ekledim bütün widget pozisyonlarını genişlik yükseklik ve hata mesajları dahil bir çok şeyi burdan değiştirebilirler.
- İsteyenlere autologin ekleme konusunda yardımcı olabilirim.

Testleri Phebia2 üzerinde yaptım tıklama ve metin algılama sorunu yoktu fakat bazı serverlarda metin algılamayabilir bu yüzünden satın almadan önce çalıştırmayı düşündüğünüz serverda ss alın ekran siyah çıkarsa çalışmayacaktır metin algılaması haar cascade ile yapıldı phebia da kızıl ormana kadar cascade oluşturdum üst maplerde çalışmayacaktır. (55-120 files tiplerinde metinler değişik olduğu için yine çalışmayacaktır kendi cascade dosyanızı oluşturmanız gerekiyor.) yolov4tiny ile bir kaç test yaptım haar cascade ile değiştirmek için toplamda 7 ekran görüntüsü her ekran görüntüsünde 36 ila 41 arası annotation vardı pek stabil çalışmadı eğer haar cascade yerine yolov4tiny veya benzeri bir kütüphane eklemek istiyorsanız olabildiğince iyi training yapın aldığım sonuçları ss olarak ekleyeceğim.

BOT VIDEO
Youtube Video

BOT CONFIG SS

BOT ARAYÜZ

YOLOV4-TINY Aldığım Sonuçlar

Hocam Benimde mmorpg oynadığım bir oyun var bu tarz bir şeyler yapmak istiyorum olabilme ihtimalin varmıdır bu tarz şeylere yönelmek istiyorum Discord üzerinden istek gönderdim Discord adresim; Kowalski#0001

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt