Source Kirliliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Senrose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Senrose

Platinum Üye
Forumda artık neden herkes tuttuğunu koparıp paylaşmaya başladı? Herkes ordan burdan UC den source alıp konu açıyor uzun süredir forumu takip ediyorum aktif olarak sadece okuma ve takip yapıyorum pek yorum yapan konulara katılan bir kullanıcı değilim fakat herkes tek tek source paylaşmaya başladı konuya giriyorum adam 2 gün önce paylaşılan source un aynısını paylaşmış link atmış ne resim var ne bişey başlık valorant external source

haklısın gerçekten ucden alıyorlar source olmayan şeyi bile atıyorlar

Hayır artık önüne gelen çat diye esp diye konu açıyor bilgisi olsun veya olmasın daha önce paylaşılsın veya paylaşılmasın tamam source olması ücretsiz kek olması elbette güzel birşey ama boku çıktı herkesin bişeyleri copy paste yapması

Hayır artık önüne gelen çat diye esp diye konu açıyor bilgisi olsun veya olmasın daha önce paylaşılsın veya paylaşılmasın tamam source olması ücretsiz kek olması elbette güzel birşey ama boku çıktı herkesin bişeyleri copy paste yapması
aynı source 50 kere paylaşıldı mesela :d

Bende ondan bahsediyorum adam konu açmış başlık sadece valorant external linki indiriyorum içeriğe bakıyorum milyon defa paylaşılan şey ya hiç incelemiyor forumu paylaşılmış mı okumuyor yada tekrar paylaşması işine geliyor yani bi colorbotlar fix yedi yeni sourcelar paylaşılmaya başlandı orda burda forumlarda hangi bilgi yararlı hangisi aynısının kopyası hiçbir fikrim yok aynı şey milyon kere önüme çıktı

Valla artık cheatglobal diyince aklıma direkkt çöpglobal geliyor her sitede ki çer çöp var
yani alıntı yapıyorsan da şuradan alıntı yaz . Yazmıyorsan da koca zütünü sana ait olmayan bir konuya sahiplendirme.

Forumluk bir durumda değil kullanıcı sapıtmaya başladı meğer herkes kek paylaşmak istiyormuş bu ne istek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt