Siyah Gold Üye Katılım 4 Mar 2021 Mesajlar 208 Beğeniler 30 3 Ağu 2022 #11 Shoven20' Alıntı: bazı arkadaşlar yüzünden kaynak kodunu kaldırdım Genişletmek için tıkla ... konunun ismi bile source niye kaldırdın ki başkalarına takılma bence
Shoven20' Alıntı: bazı arkadaşlar yüzünden kaynak kodunu kaldırdım Genişletmek için tıkla ... konunun ismi bile source niye kaldırdın ki başkalarına takılma bence
NaberlaS Gold Üye Katılım 14 Tem 2021 Mesajlar 138 Beğeniler 13 3 Ağu 2022 #12 ban yeme olasılığı nedir
Rico Bronz Üye Katılım 21 May 2022 Mesajlar 24 Beğeniler 3 3 Ağu 2022 #13 NaberlaS' Alıntı: ban yeme olasılığı nedir Genişletmek için tıkla ... herhangi bir koruma yok icinde, public kodlar ban yedirir diye düşünüyorum
NaberlaS' Alıntı: ban yeme olasılığı nedir Genişletmek için tıkla ... herhangi bir koruma yok icinde, public kodlar ban yedirir diye düşünüyorum
NaberlaS Gold Üye Katılım 14 Tem 2021 Mesajlar 138 Beğeniler 13 3 Ağu 2022 #14 Rico' Alıntı: herhangi bir koruma yok icinde, public kodlar ban yedirir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ok thanks yapacak bir şey yok deneyelim
Rico' Alıntı: herhangi bir koruma yok icinde, public kodlar ban yedirir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... ok thanks yapacak bir şey yok deneyelim
E ennoxreal Normal Üye Katılım 1 Mar 2022 Mesajlar 2 Beğeniler 0 7 Ara 2022 #16 Shoven20' Alıntı: Bunlar zaten public kodlar bir menü koyup bulduğum kodları yapıştırdım. Genişletmek için tıkla ... tabi kanka kesinlikle dosyaların tamamını githubtan indirip hatta örnek fotoğrafı bile githubtan alıp burda paylaşmadın
Shoven20' Alıntı: Bunlar zaten public kodlar bir menü koyup bulduğum kodları yapıştırdım. Genişletmek için tıkla ... tabi kanka kesinlikle dosyaların tamamını githubtan indirip hatta örnek fotoğrafı bile githubtan alıp burda paylaşmadın