1nightwisj
Platinum Üye
- İletişim

Selam CheatGlobal üyeleri 
Bugün sizlerle ImGui tabanlı “China Hat” Source Kodunu paylaşıyorum
Kod, ESP sistemlerinde görsel farkındalığı artırmak için geliştirilmiştir ve oldukça optimize bir şekilde yazılmıştır.
Basitçe söylemek gerekirse; bu kod, oyuncunun kafasının üstünde koni şeklinde bir şapka oluşturmamızı sağlar.
Kod eğitim ve öğrenme amaçlıdır, hile yazıyorsanız ekstra özellik olarak ekliyebilirsiniz keyifli kullanımlar
Bugün sizlerle ImGui tabanlı “China Hat” Source Kodunu paylaşıyorum
Kod, ESP sistemlerinde görsel farkındalığı artırmak için geliştirilmiştir ve oldukça optimize bir şekilde yazılmıştır.
Basitçe söylemek gerekirse; bu kod, oyuncunun kafasının üstünde koni şeklinde bir şapka oluşturmamızı sağlar.
Kod eğitim ve öğrenme amaçlıdır, hile yazıyorsanız ekstra özellik olarak ekliyebilirsiniz keyifli kullanımlar
- Dil: C++ / ImGui
- Sonuç: Oyuncunun kafasında ChinaHat yani koniye benzeyen bir şapka oluşturur
- Yapı: 3D koordinatları ekrana dönüştürür, ardından “WorldToScreen” fonksiyonu ile 2D çizim yapar
-
C++:
if (ChinaHat) { ImU32 hatColor = IM_COL32( static_cast<int>(Options::ESP::Color[0] * 255.f), static_cast<int>(Options::ESP::Color[1] * 255.f), static_cast<int>(Options::ESP::Color[2] * 255.f), 255 ); float h= 1.2f; float r= 1.6f; float o= 0.6f; Vectors::Vector3 headPos = player.Head.Position() + Vectors::Vector3{ 0.f, headOffset, 0.f }; std::vector<Vectors::Vector3> basePoints; int segments = 264; for (int i = 0; i < segments; i++) { float angle = (2 * 3.14159265f / segments) * i; float x = headPos.x + cosf(angle) * r; float z = headPos.z + sinf(angle) * r; basePoints.push_back({ x, headPos.y, z }); } auto apex3D = headPos + Vectors::Vector3{ 0.f, h, 0.f }; auto apex2D = WorldToScreen(apex3D); for (auto& pt : basePoints) { auto base2D = WorldToScreen(pt); if (apex2D.x != -1 && base2D.x != -1) drawList->AddLine(ImVec2(apex2D.x, apex2D.y), ImVec2(base2D.x, base2D.y), hatColor, 1.5f); } for (int i = 0; i < segments; i++) { auto a = WorldToScreen(basePoints[i]); auto b = WorldToScreen(basePoints[(i + 1) % segments]); if (a.x != -1 && b.x != -1) drawList->AddLine(ImVec2(a.x, a.y), ImVec2(b.x, b.y), hatColor, 1.5f); } }