Çözüldü (Soru) Skin Changer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adri6n

Silver Üye
Merhabalar alttaki videoda gördüğünüz skin changer ı aim esp vsden ayri olarak yapan, paylaşan veya satan var mı?
Ben uzun süredir arıyorum fakat sadece fake videolar dosyalar paylaşanları görüyorum. Bunun yapılması zor olduğu için mi piyasada fazla yok? yoksa önemsiz görüldüğü için mi?

videoyu direkt paylaşıldığı yerden olduğu gibi aldım üstündeki logo sorun yaratmaz diye düşünüyorum sorun yaratıyorsa kaldırabilirsiniz.

Video sahibi 10head muhtemelen uc de gördün ona hileyi satar mısın çok param var dediğimde hayır dedi

Aslında bulması zor değil, nereleri araştırdın bilmiyorum. Mosca invite gerektiren bir ürün değil ve slotlar genellikle fake oluyor, 5/5 dolu olduğu halde haftalık teklif edersen genellikle satıyor. Ve ud bir ürün değil, Razor' a sorarsanız ud since beta der çünkü meme oldu artık. Gönderdiğin videodaki hileyi kodlayan kişi uc' de kolayca iletişime geçebileceğin biri . Ve bu ürün 6-7 ay önce tarafından satışa sunulmuştu, 2 hafta sonra dt oldu. Bu tür ürünler for fun olarak geçer, yani sonunda ban yiyeceğini bilerek almalısın. Uzun soluklu bir güvenlik bekleme.

Aslında bulması zor değil, nereleri araştırdın bilmiyorum. Mosca invite gerektiren bir ürün değil ve slotlar genellikle fake oluyor, 5/5 dolu olduğu halde haftalık teklif edersen genellikle satıyor. Ve ud bir ürün değil, Razor' a sorarsanız ud since beta der çünkü meme oldu artık. Gönderdiğin videodaki hileyi kodlayan kişi uc' de kolayca iletişime geçebileceğin biri . Ve bu ürün 6-7 ay önce tarafından satışa sunulmuştu, 2 hafta sonra dt oldu. Bu tür ürünler for fun olarak geçer, yani sonunda ban yiyeceğini bilerek almalısın. Uzun soluklu bir güvenlik bekleme.
Gayet güzel özetlemiş Sade bir skinchanger Crâck gelirmi reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt