Çözüldü [Soru-Cevap]League of Legends Remember

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jung1330

Uzman Üye
LoL için Sihirdar büyü hatırlatıcı getirsem istenilir mi ? [21 saniye temsilidir.]

Single ve Bot++ Oyun İçi :

Oyun içi Görüntüleri :

Adamın sıçra attığını görüp tıkladığınızda "D" Tuşu Kırmızıya döner ve 300 sn sonra size ses yolu ile sıçrasının geldiğini söyler.Diğer sihirdar büyüleri için Timer ı ayarlayabilirsiniz.

Kanka aslında şey gibi olsa daha güzel olabilir, karşı rakip flash vs atarsa o an kendi kendine gösterse daha iyi olabilir ama oyuna inject olması gerekiyor gerçi banlanma riski olabilir :p sadece bir fikirdi benim dediğim tabii

Kanka aslında şey gibi olsa daha güzel olabilir, karşı rakip flash vs atarsa o an kendi kendine gösterse daha iyi olabilir ama oyuna inject olması gerekiyor gerçi banlanma riski olabilir :p sadece bir fikirdi benim dediğim tabii
İşte bundan dolayı oyuna inject ettirmeyip,uygulama üzerinden "D ve F" yi TopMost a aldım,direk siz seçtiğinizde ses gelicek ardından buton kırmızıya dönücek,süresi geçtiğinde buton yeşil olup "karşı rakibin sıçrası geldi" gibi bir ses yada bip sesi gelicek.Şuan sadece Bip seslerini bulup ayarlamak kaldı.Gerisi siz değerli Forum üyelerinin denemesi ve açıklarını bulup bana bildirmesi kaldı.

kendi sihirdar büyülerimizi gösterecekse pek bi faydası olacağını sanmıyom genede işe yarayabilir ama karşıdaki rakiplerininkini gösterirse yada sihirdar büyümüz hazır hale gelince uyarı sesi gibi bir ses ile bildirirse daha iyi olabilir

Kendininkini değil tabiki de karşı taraf sıçra atınca D tuşuna basıcaksın "Sıçrasını Kullandı" diyicek ve buton kırmızıya boyancak eğer Single sa 300 saniye sonra "Sıçrasının CoolDown'ı bitti" diye sana seslenicek ve button yeşile dönücek.En kısa sürede bitirip size ve değerli Forum üyelerine paylaşmayı düşünüyorum tabiki de

Kendininkini değil tabiki de karşı taraf sıçra atınca D tuşuna basıcaksın "Sıçrasını Kullandı" diyicek ve buton kırmızıya boyancak eğer Single sa 300 saniye sonra "Sıçrasının CoolDown'ı bitti" diye sana seslenicek ve button yeşile dönücek.En kısa sürede bitirip size ve değerli Forum üyelerine paylaşmayı düşünüyorum tabiki de
ozaman güzel olur bir nevi zaten attığı an işaretlersek karşınınkini göstermiş oluyor kırmızıysa daha gelmemiş yeşilse gelmiş güzel çalışma yararıma olur

Hocam baya iyi bi şey olur bu özellikle laning aşamasında adamın spelleri geldi mi gelmedi mi anlamak açısından

bazen ig nin geldiğini unutup atmamışlığımız oluyor güzel hatırlatıcı sistem eline emeğine sağlık geldiğinde kullanırım :)

Arkadaşlar bana Leaguıe of Legends deki oyun çözünürlük seviyelerinizin ss ini atabilir misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt