Çözüldü [Soru-Cevap]League of Legends Remember

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jung1330

Uzman Üye
LoL için Sihirdar büyü hatırlatıcı getirsem istenilir mi ? [21 saniye temsilidir.]

Single ve Bot++ Oyun İçi :

Oyun içi Görüntüleri :

Adamın sıçra attığını görüp tıkladığınızda "D" Tuşu Kırmızıya döner ve 300 sn sonra size ses yolu ile sıçrasının geldiğini söyler.Diğer sihirdar büyüleri için Timer ı ayarlayabilirsiniz.

LoL için Sihirdar büyü hatırlatıcı getirsem istenilir mi ? [21 saniye temsilidir.]

Single ve Bot++ Oyun İçi :

Oyun içi Görüntüleri :

Adamın sıçra attığını görüp tıkladığınızda "D" Tuşu Kırmızıya döner ve 300 sn sonra size ses yolu ile sıçrasının geldiğini söyler.Diğer sihirdar büyüleri için Timer ı ayarlayabilirsiniz.
Güzel çalışma olmuş işe yarar paylaşmanı bekliyorum .

ses dosyalarını fln düzenlemem lazım , kendi sesim bir yer sesli iken bir yerde ses yok onları düzeltmem gerek,Single ı hazır şuan Bot++ ı düzeltiyorum

ses geliyorsa kod çalışıyordur yönetici olarak çalıştırıp deneyin
Güzel çalışma olmuş işe yarar paylaşmanı bekliyorum .
2.Söylenişte bir sıkıntım var siz forum üyelerine danışmak istedim ."D" tuşu sıçraya sabit. Bot++ için "Karşı ADCarry Sıçrasını Kullandı" diye ses yapsam , sıçrasının cooldown ı bitinci biip diye ses mi koymak daha iyi olur yoksa söyleme mi ? Yardım Edin yarım saattir düşünüyorum.

bildirim sesi yapman daha iyi olur "bip" tarzında veya sağ üste küçük bir bildirim gelebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt