Dostum konu altına daha fazla yorum yapma dm ile iletişime geç sorik veya bana yaz.d
driverlerde aynı şekilde anlık kapanıp açılıyor o oldu yeniden başlattım aynı
Dostum konu altına daha fazla yorum yapma dm ile iletişime geç sorik veya bana yaz.d
driverlerde aynı şekilde anlık kapanıp açılıyor o oldu yeniden başlattım aynı
özelden yazdım sanaDostum konu altına daha fazla yorum yapma dm ile iletişime geç sorik veya bana yaz.
tahminlerime göre çalışmayacak fakat düzelteceğim ve çalışır bir hale getireceğim fakat bugünlük bittim daha fazla uğraşamıycam yarın ensoul# csgo rust pubg lite hilesi falan eklerimValorant'ta bir test etmek lazım banlı bir arkadaşıma göndericem olursa cevap yazarım
hwid bir arkadaşta daha açılmamıştı çözmek istiyorum windows kaç kullanıyorsun acaba ?bende hwid açılmıyor diğerleri açılıyor ama hwid hiç bir şekilde açılmadı ama elıne koluna sağlık kardesım
hile kullandıysa mecburen w10 olmak zorunda piyasadaki hileler w10 altı kabul etmiyorhwid bir arkadaşta daha açılmamıştı çözmek istiyorum windows kaç kullanıyorsun acaba ?
loaderle alakalı bir sorunmuş düzeltiyorum şuanda tekrardan yükliyeceğimhile kullandıysa mecburen w10 olmak zorunda piyasadaki hileler w10 altı kabul etmiyor
10 prohwid bir arkadaşta daha açılmamıştı çözmek istiyorum windows kaç kullanıyorsun acaba ?
tamamdır sorun sizle alakalı değil düzeltmeye çalışıyorum10 pro