Pencereli tam ekran dene, aioruntimes ile driverlar kurulu değilse kur kuruluysa eğer sanallaştırma kapalı olabilir etkinleştir.Sorik başarılı olduğunu duyduğum ve gördüğüm için kullanmaya karar verdim.
Yükledim kurdum fakat bir türlü istediğim sonuca ulaşamadım.
hedeflere kitlemiyor ayarları nedir yardımcı olursanız sevinirim.
neden yorum kasmak için her yere aynı şeyi yazıyorsun? Adam akıllı yardım edeceksen cevap ver adama. Konu sahibi bilgili birisi bunu yapamayacak kadar aciz mi?oyunu pencereli tam ekrana almayı denedinmi ?
dostum oyun içi resolution size n kaç söyler misinSorik başarılı olduğunu duyduğum ve gördüğüm için kullanmaya karar verdim.
Install AIO Runtimes, Enable HyperV & Virtualisation, Set game window to either windowed or fullscreen windowed, In VALORANT settings put enemy outlines to purple. If it still doesn't work, then you missed one of these steps.I decided to use Sorik because I heard and saw that it was successful.
I downloaded and installed it, but I could not reach the desired result.
I would appreciate if you could help me what the settings are.
fov 300 smooth 0.3Sorik başarılı olduğunu duyduğum ve gördüğüm için kullanmaya karar verdim.
çalışıyor fakat sıkmmıyor adama çekmiyoro hile bende de çalısmıyor kanka
fov 90 smooth 0 sens 0,5 yaptımfov 300 smooth 0.3
bunları yapıp tekrar dener misin dostum.
belki fov ve smooth u çok az ayarlamışsındır
açıyor fakat sıkmıyor adamlaraSorik'in hilesi bende çalışmıyor açılmıyor bile.
Sanallaştırma etkin ve çözünürlükte aynı. Renk morFovla alakası olan bi durum değil, eğer cmd açıkken yapıyorsa görev yöneticisinden sanallaştırman etkin mi değil mi onu kontrol et eğer etkinse, oyunun çözünürlüğünün 1920x1080 olması ve düşman vurmu rengi mor olması gerekiyor.
benim dediğim ayarları yapar mısın, öyle deneçalışıyor fakat sıkmmıyor adama çekmiyor
fov 90 smooth 0 sens 0,5 yaptım
açıyor fakat sıkmıyor adamlara