fake ama bu grup gercek degil
PASJIUDJASUIDJSAODMSLKFMŞALFOEFEOIFJOISEFMŞL
bilmiyorum valla bana ss atıyolar bende buraya atim dedim en son 7-8 yıl önce facebook kullandım :dfake ama bu grup gercek degil
cg dc sinde senin bu konu dolanıyo hacı biri birinebilmiyorum valla bana ss atıyolar bende buraya atim dedim en son 7-8 yıl önce facebook kullandım :d
ne diyon la en az 20 kişiye dmden attım ag kesin sen ban yedin dcden burda kudurmaya geldinsourceleri kendi yapmış gibi bedavaya vermiyor xd 2 api koymuş yetiyo
asodjsoaıdjoısdkapsodkpocg dc sinde senin bu konu dolanıyo hacı biri birineLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dün istedim dcne gelip parayla satıyorum dedin xd bende gülücük attım banladın yazıkne diyon la en az 20 kişiye dmden attım ag
asodjsoaıdjoısdkapsodkpo
o dündü sonra vazgeçtim artık belejjjjjj ban yemene üzüldüm :d yalvarırsan açarımdün istedim dcne gelip parayla satıyorum dedin xd bende gülücük attım banladın yazık
dmden iletişim kurulmuyor kanka nasıl iletişime geçicezo dündü sonra vazgeçtim artık belejjjjjj ban yemene üzüldüm :d yalvarırsan açarım
-neyse onu bunu bosverinde sunucuya noldu ag :d
chatten geciceksin sana özel kanal acip atacam ama suan sunucu karantinaya alindi agdmden iletişim kurulmuyor kanka nasıl iletişime geçicez