🔥 Sonunda Hazır! Özel Mesaj Atan Sms Bomber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sorunsuz pyinstaller ıle exe yapmıssın zaaten bazı kısıler logosunda python gorunce dırek RAT yada stealer dıyebılıyor acılan her konu ıncelenıyor zaaten temız degılse konu bu zamana kadar durmaz dı elıne saglık

Çok güzel bir şekilde çalışıyor, 4 kişiye sms yağdırdım teşekkürler.

sorunsuz pyinstaller ıle exe yapmıssın zaaten bazı kısıler logosunda python gorunce dırek RAT yada stealer dıyebılıyor acılan her konu ıncelenıyor zaaten temız degılse konu bu zamana kadar durmaz dı elıne saglık
loserlar işte :d, bu arada teşekkürler iyi eğlenceler
Çok güzel bir şekilde çalışıyor, 4 kişiye sms yağdırdım teşekkürler.
rica ederim iyi eğlenceler

Kullandığın port biraz gecikmeli sonuçlar verebilir, yine de fena değil:
HTTPSConnectionPool(host=' ', port=443): Max retries exceeded with url: /Account/UyelikSmsGonder (Caused by ConnectTimeoutError(<urllib3.connection.HTTPSConnection object at 0x000000F7D5D00050>, 'Connection to timed out. (connect timeout=None)'))

Kullandığın port biraz gecikmeli sonuçlar verebilir, yine de fena değil:
HTTPSConnectionPool(host=' ', port=443): Max retries exceeded with url: /Account/UyelikSmsGonder (Caused by ConnectTimeoutError(<urllib3.connection.HTTPSConnection object at 0x000000F7D5D00050>, 'Connection to timed out. (connect timeout=None)'))
portu bulmus waovv dememizi felan mı bekliyorsun :d bide portu discord da botun attığı hata mesajından alıp buraya atmışMASÜĞFLWPQŞAÖNXJFOEĞQŞAMZMDKWĞQŞAÖDMFMEKQOAPZŞLD

-ek olarak gayet hızlı, eğer sende yavaş çalışıyorsa sana başka apili vereyim

Son düzenleme:
portu bulmus waovv dememizi felan mı bekliyorsun :d dostum zaten dcde open srcsini paylaştım 😆
-ek olarak gayet hızlı, eğer sende yavaş çalışıyorsa sana başka apili vereyim
Henüz open src paylaşmadın, burada milleti paylaştım diyerek kandırmaya gerek yok.
Zaten sadece meraktan içine baktım, şimdilik böyle bir projeye ihtiyacım yok.

Henüz open src paylaşmadın, burada milleti paylaştım diyerek kandırmaya gerek yok.
dostum discordda ki botun hata mesajını buraya gelip atmanın ne manası var onu anlamadım? BİDE İÇİNE BAKTIM DEMİŞ AMKWLDPGĞEŞĞQİAMFJRĞWĞQŞSMCKFWPĞQŞSMFMRPQĞAŞXMFKWPQĞAŞMXMFKWOQ

+ihtiyacın olsada yapamazsın 😆
kanka open src paylaşır mısın içine bakmışsın ya haniMQLSĞGŞLEPÜQĞALFKRLWĞĞAĞSĞDKROW

Son düzenleme:
dostum discordda ki botun hata mesajını buraya gelip atmanın ne manası var onu anlamadım? BİDE İÇİNE BAKTIM DEMİŞ AMKWLDPGĞEŞĞQİAMFJRĞWĞQŞSMCKFWPĞQŞSMFMRPQĞAŞXMFKWPQĞAŞMXMFKWOQ

+ihtiyacın olsada yapamazsın 😆

kanka open src paylaşır mısın içine bakmışsın ya hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt