bunu yapan bırı varmıkı kankaBeyler sonoyuncuda piti bilenleriniz vardır bunun için illegal kafa salıcı bot lazım mesela bir kordinat giricez veya direk ortaya atlıcak oraya bot otomatik gelicek bizde onu kesicez elinde böyle thepit botu olan varmı
Son oyuncu oynamadığım için tam bilmiyorum ama yayında gösterirsen yapabilirimBeyler sonoyuncuda piti bilenleriniz vardır bunun için illegal kafa salıcı bot lazım mesela bir kordinat giricez veya direk ortaya atlıcak oraya bot otomatik gelicek bizde onu kesicez elinde böyle thepit botu olan varmı
var kankabunu yapan bırı varmıkı kanka
kanka 2 tane oyun açıyoruz birtane ana çar birtane yedek çar bir kordinata yan çarı götürüp zırhları cıkarıcak durucakSon oyuncu oynamadığım için tam bilmiyorum ama yayında gösterirsen yapabilirim
Hocam o yol hani kordinata gidicek ya o yol inişli çıkışlımı değişebiliyormu öyle şeyler yoksa Python ile basit yapılorvar kanka
kanka 2 tane oyun açıyoruz birtane ana çar birtane yedek çar bir kordinata yan çarı götürüp zırhları cıkarıcak durucak
yani ortadan atlatırsanız inişli çıkıslı olmuyorHocam o yol hani kordinata gidicek ya o yol inişli çıkışlımı değişebiliyormu öyle şeyler yoksa Python ile basit yapılor
hocam ben yapardımda işlerim oluyor gpt ye algoritmanızı yazarsanız detaylıca o yaparyani ortadan atlatırsanız inişli çıkıslı olmuyor