Çözüldü sonoyuncu soanticheat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chauwee

Silver Üye
İletişim
bilmedigim icin soruyorum bilen kisiler cevaplarsa sevinirim
ornegin cheat engineden bir hile yapildiginda sonoyuncunun anti cheat sisteminin hileyi yakalanamasi o hileyi/degisiklikleri yapmandan mi kaynaklı yoksa cheat enginle mi alakalı,
undetected bir cheat engine kullanıldıgında yine yakalayabiliyor mu

tamamen hareketlerin ile alakalı kullandığın hileye ve engineye göre değişir tabii ki ama speed ve ya reach açmayı düşünüyorsan bunu başaramayacağını belirteyim
neden sadece speed veya reachle alakali

bypasslı cheat engineler geç banlatıyor ama genede banlatıyor
ornegin banlatan bi reach kodunu undetected ce kullansam daha gec banlatmiyor ki ikisinde de 1 dakika sonra falan banlatiyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
neden sadece speed veya reachle alakali

ornegin banlatan bi reach kodunu undetected ce kullansam daha gec banlatmiyor ki ikisinde de 1 dakika sonra falan banlatiyor
fix yediği için methodu olmadığı için yada cheatengine ile yapılamadığı için olabilir

düz cheat engine açarsan direkt olarak seni uyarıp kickliyor diyo biliyorum rearch açmayı deneyeni önermem speed içinde aynı bir şey yaptığında senden gelen paketleri kontrol edip şüpheli olup olmadığına normali aşıp aşmadığını kontrol ediyor diye biliyorum bu zamanda sonoyuncu
gibi bir oyunda memory hile yapmak biraz zor olabilir

bilmedigim icin soruyorum bilen kisiler cevaplarsa sevinirim
ornegin cheat engineden bir hile yapildiginda sonoyuncunun anti cheat sisteminin hileyi yakalanamasi o hileyi/degisiklikleri yapmandan mi kaynaklı yoksa cheat enginle mi alakalı,
undetected bir cheat engine kullanıldıgında yine yakalayabiliyor mu
knka ingore yememeye bak çok fazla ama ne olursa olsun yersin sadece fakit uzar

düz cheat engine açarsan direkt olarak seni uyarıp kickliyor diyo biliyorum rearch açmayı deneyeni önermem speed içinde aynı bir şey yaptığında senden gelen paketleri kontrol edip şüpheli olup olmadığına normali aşıp aşmadığını kontrol ediyor diye biliyorum bu zamanda sonoyuncu
gibi bir oyunda memory hile yapmak biraz zor olabilir
kicklemiyor direk banlıyor dostum tespit ederse eğer

Kk speed verildi zaten yakalnman 3 saat alır ama reach ı bilemem
reach yedirtmiyor skyblockda çalışan reach var 5 6 blok asla banlatmayan başka minigameslerde çalışmıyor ama sanırsam

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kicklemiyor direk banlıyor dostum tespit ederse eğer

reach yedirtmiyor skyblockda çalışan reach var 5 6 blok asla banlatmayan başka minigameslerde çalışmıyor ama sanırsam
linkini atabilir misin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt