sana örnek resim atayımaga ben eskiden parayla profil alırdım düzenler kulanırdım ayar yapmakta kolay bi sürü method taktik var eski profilere göz gezdirip aynisi kopyala saniyesini değiştir yerini değiştir olur saten
pubg moble hılesıne ne oldu bılen varmısana örnek resim atayımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan o sayıları nası değişebilirim bilgin varmı 3 yazıyo mesela onu nasıl 4 yapcam
3 ün oraya sağ tıkla buradan öncesine kaydet var ona tıklayıp istediğin sayıya tıkla klavyeden yaptıktan sonra kaydı durdur a tıkla aşşadansana örnek resim atayımLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan o sayıları nası değişebilirim bilgin varmı 3 yazıyo mesela onu nasıl 4 yapcam
Çokk TeşekkürlerLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu deneyebilirsin
3 ün oraya sağ tıkla buradan öncesine kaydet var ona tıklayıp istediğin sayıya tıkla klavyeden yaptıktan sonra kaydı durdur a tıkla aşşadan
knk tespitliyi yaptım olmadııLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu deneyebilirsin
3 ün oraya sağ tıkla buradan öncesine kaydet var ona tıklayıp istediğin sayıya tıkla klavyeden yaptıktan sonra kaydı durdur a tıkla aşşadan
olmadı derken cps çok mu oluyorÇokk Teşekkürler
knk tespitliyi yaptım olmadıı
yok aniden artmıyor yavaş yavaş artıyor + olarak max 10 cps görüyorolmadı derken cps çok mu oluyor
yok aniden artmıyor yavaş yavaş artıyor + olarak max 10 cps görüyor
bu sefer tıklamıyo bile nedennLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şunu denermisin
uygulamayı hangi sürümde kullanıyorsunbu sefer tıklamıyo bile nedenn
sağ düğme ne alakaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şunu denermisin
9.02 yazıyouygulamayı hangi sürümde kullanıyorsun
sağ düğme ne alaka
9.092 yazıyo
bu arada sen yanlış sol yerıne sağ yazmışsın değiştirdim onu çalıştı suan aniden çıkıyor cpsuygulamayı hangi sürümde kullanıyorsun