nasilsinaskta
Gold Üye
evet gene klasik ban yedim hwid pc formatlamaktan bıktım hangi rege atıyor yada sid e mi atıyor çözemedim bi el atın usta
kendi hilem reisim tek admin banı zatende ban yiyince sıkıntıHocam o zaman para verip bir hile almak gerek.
Haklısınız Bende Sonoyuncunun HWID ban attigini ilk kez duydum max ipban atarHocam, son oyuncunun HWID ban attığından emin miyiz? Çünkü bunu ilk kez duyuyorum. Sanırım son çare olarak spoofer almak gerekecek.
Öyle olduğunu düşünmüyorum tek formatla geçer mantıken bu bir launcher vanguard gibi bir anticheat sistemi yok.Herkes anakarta ban atmaya başlamış
evet atıyor.Hocam, son oyuncunun HWID ban attığından emin miyiz? Çünkü bunu ilk kez duyuyorum. Sanırım son çare olarak spoofer almak gerekecek.
evet atıyor.
yüzde yüz eminim.Emin miyiz? En son ban yediğimde ip değiştirip girmiştim.
Öyle varsayalım o zaman arkadaşın spoofer kullanması gerekiyor.yüzde yüz eminim.
aynı oto ban valla bilmiyorum 3 ay oldu saka makaevet atıyor.
kac kere format attım kac kere regi tamamen sildim ama spoof atmadan her 3dkdaa bir ban yiyodum spooftan sonra ban yemedim asla.
her ban aynı değil admin bani 5dk giriyon crash yiyon sonra7 gun ban böyle devam ediyoEmin miyiz? En son ban yediğimde ip değiştirip girmiştim.