sonoyuncu hitbox büyütme

sen bilinçli hiçbir şey yapamazsın eziğin tekisin 16 yaşındasın terlemiş bıyıklarını dişlerimle sökerim la cocuk hitbox verdik onu bile yapamamışsın bozuk paylaşıyorsun adamlara EPOWQPOVKWE
Bizi bilem bilir biraz git sor bütün herseymi veirler vermedin mantığını söyledin yaptım vermeseydin cokda umrumda deil client debuguna call api diyen client soktum diyen bir elemansın

Bizi bilem bilir biraz git sor bütün herseymi veirler vermedin mantığını söyledin yaptım vermeseydin cokda umrumda deil client debuguna call api diyen client soktum diyen bir elemansın
olum sen bir s1kim değilsin la kusura bakma ama hiçbir eşy değilsin birşey yapamazsın türemesin boklu random timer methodunla iyi eğlenceler sana

Geldi yan hesabından veya arkadaşı

timer nası yapcam diye sorutodu eleman
timer meth varmı diye sordum timer nası yapıcam diye birşey demedim hayal kurma kafanda kafanı ezerim senin boklu 1.111111? 2.11111 POEKWQPOVWKEQWOPWQEKOPWQEKOPWQOPK boklu sallama methodunla iyi eğlencelr çit incin sipidinle

1.1111111 diyo 2.11111 yaparsan no ban diyip cheat engine speedi acıp oyunda ban yiyip hwidim var diyen elemansss

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt