SonOyuncu Hilemin Sourcesi + KillAura & Strafe

Bugün sonoyuncu hilesi hakkında konu açmıştım ve teşekkürler herkes beğenmiş.
Artık pek uğraşmak istemiyorum ve kanalım da 1k abone olduğunda paylaşma sözüm vardı, sözümü tuttum.
Bu yüzden bunu cheatglobal'de de paylaşmak istedim.
Umarım bunu kendinizi geliştirmek için kullanırsınız.

İndirme Linki;

Discord Sunucuma Katılırsanız Sevinirim;
https://discord.gg/zorttt

İyi oyunlar!
bana bir arkadaşım şunu demişti , "umarım ilerde xrayde görürüz" diye bir şey söylemişti.Tekrardan başarılar.Uzun zaman undetected olması dileğimle

rica ederim

bana bir arkadaşım şunu demişti , "umarım ilerde xrayde görürüz" diye bir şey söylemişti.Tekrardan başarılar.Uzun zaman undetected olması dileğimle
Teşekkürler, xray koruması eklemişler bu yüzden xray yapmam mümkün değil gibi duruyor aşırı bilgili birisi değilim. Çok tuhaf birşey yapmışlar xray texture packleri dahi fix. Sahte bloklar gösteriyor.
Bu arada undedect değil ban sorunu var ücretsiz olmasının sebebi de bu, /report = ban sorunu yaşıyorum :D ama tabiki bilgili olan kişiler belki de geliştirip bu sorunu çözebikir.

Teşekkürler

rica ederim

Teşekkürler, xray koruması eklemişler bu yüzden xray yapmam mümkün değil gibi duruyor aşırı bilgili birisi değilim. Çok tuhaf birşey yapmışlar xray texture packleri dahi fix. Sahte bloklar gösteriyor.
Bu arada undedect değil ban sorunu var ücretsiz olmasının sebebi de bu, /report = ban sorunu yaşıyorum :D ama tabiki bilgili olan kişiler belki de geliştirip bu sorunu çözebikir.

Teşekkürler
o ban olayınıda bahsetti 5-6 ws attıktan sonra ban yediğini iletti bana :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt