SonOyuncu, CraftRise

malesef bayadır bakmıyordum projelerime 3.5k, 10k , 5k lık kodlama için talepte bulunuldu onları yaptım fazla miktarlar değil ama boş durmaktan iyidir

CraftRise hilem hazır değil malesef ama 35modülü var içerisinde 3 tanesinin hala yapım aşamasında olduğunu söylemek isterim

aslında CraftRise üstünden devam edicektim ama bildiğiniz üzere çok fazla skid var ve sourceler paylaşılmış üzere

CraftRise'a hile yapanlar için: rahat rahat fly kullanmak istiyorsanız kendinize hasar verdirtmek için position packet göndertip fly açarsanız rahat rahat kullanırsınız bypassı bu

Şimdilik bir süreliğine SonOyuncu için odaklanıcam ve gördüğüm üzere bi kaç haftadır mappingleri değiştirmiyorlar

SonOyuncu için basit yapılcak modülleri yazarsanız sevinirim şuanda sadece KillAura var bikaç modül yaptıktan ilk versionunun videosunu yayınlıycam (ve sizce günlük/haftalık/aylık fiyatları ne kadar olmalı)

(Sahte Classlar var , hile yapılamaz ? :fastthink::fastthink:, SONOYUNCUYA HILE YAPAMAZSIN ! ?) diyenler için videoyu yayınlıycam
video yayınlandıktan sonra da websitesi kurup satma ilanı açıcam forumda
dc verebilirmisin

Kral bu hile tam olarak nasıl çalışıyor bilgi verirmisin ?

eskiden fazla satış yapan bile hilede reach özelliği çok kullanışlıydı özellikle titanyum için banlatmayacak sekilde reach eklenirse çok güzel olur

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sanırım bu özellikler yapması o kadar da zor değil;

Clip
Clip Up
Glide
Speed
Turn Bot
Reach
FastPlace

Ekler isen dolu dolu ve işlevsel gözükeceğini düşünüyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
speed ekle aga

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt