captcha geldi çalışmazçalışıyormu hağla
Yeni görüyorum aktif olursan söylesene neymiş o method öyle bi methodmu varmış sonoyuncuyu cr yi proxy siz checkliyorsunhayır gerek yok method var proxysiz checklersin +5m comboyu
sonoyuncu proxyless calısıyor cf bypass yaptıgın için crde proxyless calısıyor ama sürekli ddurdurman lazımYeni görüyorum aktif olursan söylesene neymiş o method öyle bi methodmu varmış sonoyuncuyu cr yi proxy siz checkliyorsun
nasıl yapabilirim proxyless şekilde proxy siz yada elimde biraz bi siteden proxy aldım beleşe deneme için onları nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusun yada sana atsam proxyleri baksan kullanabilirsen kullanırsınsonoyuncu proxyless calısıyor cf bypass yaptıgın için crde proxyless calısıyor ama sürekli ddurdurman lazım
cookie kısmında ki cf_clareance mi ne öyle bişey var onu her patladığında değiştirceksin diye biliyorumnasıl yapabilirim proxyless şekilde proxy siz yada elimde biraz bi siteden proxy aldım beleşe deneme için onları nasıl kullanabilirim yardımcı olurmusun yada sana atsam proxyleri baksan kullanabilirsen kullanırsın
16 haziranda paylaşılmış normalçalışmıyor