- İletişim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yorum kasmacalısıyo demi
sonoyuncu için tr rotate lazımsonoyuncu method kullanmamış 2 check sonrası patlar proxysiz
craftrise residential proxy lazım ama aşırı fazla yükleme yapıyor proxy yetiştiremezsiniz
(farklı forumdan dızlanmış konu puıhaha :d)
hayır gerek yok method var proxysiz checklersin +5m comboyusonoyuncu için tr rotate lazım
kanka aradım aradım bulamadım başka bi forumdada bulunca atiyimde güzel cg aileside yararlanmış olsun dedim istemiyosan kullanma zorlayan yok ne triplere giriyon xd?sonoyuncu method kullanmamış 2 check sonrası patlar proxysiz
craftrise residential proxy lazım ama aşırı fazla yükleme yapıyor proxy yetiştiremezsiniz
(farklı forumdan dızlanmış konu puıhaha :d)
Beyler ben anlamıyorumda config kullanmayı felan biliyorum ama proxy işini hiç bilmiyorum yardımcı olucak varmı proxy nasıl eklerim nasıl checklerim yaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sadece başka forumdan alıntıladığını söyledim ama iyilik yapıp proxy nasıl ekleyeceğini göstericem 2dk sonra atarım clipkanka aradım aradım bulamadım başka bi forumdada bulunca atiyimde güzel cg aileside yararlanmış olsun dedim istemiyosan kullanma zorlayan yok ne triplere giriyon xd?
hatta clip gerek yokBeyler ben anlamıyorumda config kullanmayı felan biliyorum ama proxy işini hiç bilmiyorum yardımcı olucak varmı proxy nasıl eklerim nasıl checklerim ya
proxyscrape kaldı mı ya :dsadece başka forumdan alıntıladığını söyledim ama iyilik yapıp proxy nasıl ekleyeceğini göstericem 2dk sonra atarım clip
hatta clip gerek yok
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburdan proxyleri al
silverbulletda yukarda baştan 2. proxye tıkla importa var sağda proxy olan .txt yi seç proxy htttp mi sock4 mü neyse onuda seç sonra checklediğin kısma gir startın solunda def on off olucaksan orayı 10 yap bu kadar