Eyvallah bedava source için teşekkür
nasıl çalıştırdınla çalışıyo inşallah fixlemezler
çalıştırabildinmi senelinize sağlık umarım işe çalışır
nasıl çalıştırdınReach veya killaura da eklenebilir
nasıl çalıştırdın çalıştırmak için ne yapmak lazımElinize Sağlık güzel bi çalışma olmuş
nasıl çalıştırabildinElinize Sağlık
nasıl çalıştırdın söylermisin45 senelik demirpre sourcesi
nasıl çalışıyo söylesin artık biri :diğrenç bir gui'ye sahip işe yaramaz bir yazılım , yarısı türkçe yarısı ingilizce saçma.
çalışması için ne yapmaak lazımEyvallah bedava source için teşekkür
nasıl çalıştırdınEline sağlık
ilk src çıkartan benim dostum, sonradan sahibi srcyi paylaştı ben paylaştım diye. bir şey bilmeden konuşma nickinden belli oluyor zaten nasıl biri olduğunbu sanamı ait bruh zaten paylaşıldı önceden bu sen paylaşmadın yani
kanka hileyi nasıl çalıştırıyoz onu söyleilk src çıkartan benim dostum, sonradan sahibi srcyi paylaştı ben paylaştım diye. bir şey bilmeden konuşma nickinden belli oluyor zaten nasıl biri olduğun
Kardeş spam yapma visual stüdyo c# yaz youtuba araştır kimse kolundan tutup kodlama öğretmez sana işi gücü var milletinnasıl çalıştırdın
kanıtın varmı aptal * çocuğu 1 saattir githuba koymaya çalışan kim ondan önce 1 saat githuba koymaya çalışıyordum 1 saat önce ben paylaştım sonra sen kısacası uzatma. istediğin kadar kendi adınla paylaşabilirsin.ilk src çıkartan benim dostum, sonradan sahibi srcyi paylaştı ben paylaştım diye. bir şey bilmeden konuşma nickinden belli oluyor zaten nasıl biri olduğun