cucumber3131
Platinum Üye
sonoyuncu cgnat ban atıyormu? bilen varmı
ban yedim
ban yedim
hocam telefonun mobil verisiyle girince banlamıyor bu hwid ban (bilgisayar banı) olmadığı anlamına gelmezmiöncelikle modemini aç kapa yaparak veya özel bir şekilde ip adresini değiş (eğer modemin cgnat ise vpn aç). sonra tertemiz bir hesaptan girmeyi dene eğer banın açılmamış ise bilgisayar banı yemişsin demektir bilgisayarını formatla formatlarken kurulum ekranında diskpart -> clean all yapmayı unutma windowsu kurduktan sonra forumdan Crâck valorant spoofer al ve dene
ben modemin mac adresine ban attıklarını düşünüyorum sizce olabilirmi?hocam telefonun mobil verisiyle girince banlamıyor bu hwid ban (bilgisayar banı) olmadığı anlamına gelmezmi
ya ne cgnat falan ae ne boş yapdın gardasım yapıstır modem reseti 20 30 dk açma modemi düşsün yeni ipye blok değişmesi için ben vodafon kullanıyom modemi sıfırlıyom blokda değişiyo zaten 100 ile başlayan hepsine atsa sence o bloğu kullanan kaç oyuncusu var adamların bruhhocam şimdi modem kapa aç yapınca ipin başı aynı 100.xxxxxx başı 100 diye başlıyo sonu değişiyo ama genede ban atıyor ben modeme ban attılar diye yeni modem alıcam cgnat havuzu olayını yeni öğrendim sence ne yapayım yeni modemmi alayım
kanka türk telekomun klasik ip sıkıntısı modemin fişini çek 5 dakika bekle hala gelmesse türk telekom destek talebi ile sıfırlattır ip havuzları bazı şehirlerde az olabiliyorhocam şimdi modem kapa aç yapınca ipin başı aynı 100.xxxxxx başı 100 diye başlıyo sonu değişiyo ama genede ban atıyor ben modeme ban attılar diye yeni modem alıcam cgnat havuzu olayını yeni öğrendim sence ne yapayım yeni modemmi alayım
teşekkür ederim söylediklerinle kafamdaki bazı şeyler oturdu şimdi modemi 2 3 kez resetledim ama beklemeden kurdumya ne cgnat falan ae ne boş yapdın gardasım yapıstır modem reseti 20 30 dk açma modemi düşsün yeni ipye blok değişmesi için ben vodafon kullanıyom modemi sıfırlıyom blokda değişiyo zaten 100 ile başlayan hepsine atsa sence o bloğu kullanan kaç oyuncusu var adamların bruh
hocam ben modemi 2 kez resetledim sıfırladım geri kurdum ama hiç beklemeden bu tekrar ban yemememe sebep olurmu beklemedim cünki ayrıca modemin mac adresine felan ban atabilirmi sonoyuncuya ne cgnat falan ae ne boş yapdın gardasım yapıstır modem reseti 20 30 dk açma modemi düşsün yeni ipye blok değişmesi için ben vodafon kullanıyom modemi sıfırlıyom blokda değişiyo zaten 100 ile başlayan hepsine atsa sence o bloğu kullanan kaç oyuncusu var adamların bruh
ya ne cgnat falan ae ne boş yapdın gardasım yapıstır modem reseti 20 30 dk açma modemi düşsün yeni ipye blok değişmesi için ben vodafon kullanıyom modemi sıfırlıyom blokda değişiyo zaten 100 ile başlayan hepsine atsa sence o bloğu kullanan kaç oyuncusu var adamların bruh
ya ne maci bohlu sonoyuncu mace falan atamaz ban ip resetle gir kafana göre takıl bohluoyuncu o yateşekkür ederim söylediklerinle kafamdaki bazı şeyler oturdu şimdi modemi 2 3 kez resetledim ama beklemeden kurdum
hocam ben modemi 2 kez resetledim sıfırladım geri kurdum ama hiç beklemeden bu tekrar ban yemememe sebep olurmu beklemedim cünki ayrıca modemin mac adresine felan ban atabilirmi sonoyuncu
hocam müsaitsen cevaplasan
daha önce resetledigimde beklemeden kurdum umarım buyüzden düzelmemiştir busefer resetleyince 30dk beklicemya ne maci bohlu sonoyuncu mace falan atamaz ban ip resetle gir kafana göre takıl bohluoyuncu o ya
30 abartı gng kapat modemi 10 dk max bekle aç zaten değişiyo ip değişmezse git warpla oyna aedaha önce resetledigimde beklemeden kurdum umarım buyüzden düzelmemiştir busefer resetleyince 30dk beklicem
olay beklemek değil olay ip adresinin değişmesi söylediğin gibi sen sadece ip ban yemişsin tek derdin ip adresini değiştirmek olsundaha önce resetledigimde beklemeden kurdum umarım buyüzden düzelmemiştir busefer resetleyince 30dk beklicem
ip değişti şimdi gircem banlarsa kötü şeyler olacak30 abartı gng kapat modemi 10 dk max bekle aç zaten değişiyo ip değişmezse git warpla oyna ae
modem arayüzünde ip değişti giriş yaptım gene banladı ben delircem herkes bukadar kolay açarken benimki niye açılmıyor30 abartı gng kapat modemi 10 dk max bekle aç zaten değişiyo ip değişmezse git warpla oyna ae
warp kullandım gene banladı şuan30 abartı gng kapat modemi 10 dk max bekle aç zaten değişiyo ip değişmezse git warpla oyna ae
hocam resetledim ip değişti gene banladı warp açtım gene banladı niye böyle oluyorolay beklemek değil olay ip adresinin değişmesi söylediğin gibi sen sadece ip ban yemişsin tek derdin ip adresini değiştirmek olsun