cucumber3131
Platinum Üye
sonoyuncu cgnat ban atıyormu? bilen varmı
ban yedim
ban yedim
valla olabilirde ben her 2 sinded banlıyım diye hiç denemedimsonoyuncu cgnat ban atıyormu? bilen varmı
ban yedim
bak olsada kimse vermez çümkü hesap ta mail doğrulama istiyor anca temp mailbilen biri yokmu
cgnat olarak bahsettiğin şeyi ip ban olarak sayıyorum ve muhtemelen de ip ban atıyor. iyi forumlarbilen biri yokmu
valla modem resle eğer ip bansa bilmiyorumcgnat olarak bahsettiğin şeyi ip ban olarak sayıyorum ve muhtemelen de ip ban atıyor. iyi forumlar
sen ne yaşıyon reisbak olsada kimse vermez çümkü hesap ta mail doğrulama istiyor anca temp mail
modem resetledim cokkerevalla modem resle eğer ip bansa bilmiyorum
yanlış yere atmışım pardon senoyuncu konusuna atcaktımsen ne yaşıyon reis
modem resetledim cokkere
hocam şimdi modem kapa aç yapınca ipin başı aynı 100.xxxxxx başı 100 diye başlıyo sonu değişiyo ama genede ban atıyor ben modeme ban attılar diye yeni modem alıcam cgnat havuzu olayını yeni öğrendim sence ne yapayım yeni modemmi alayımcgnat olarak bahsettiğin şeyi ip ban olarak sayıyorum ve muhtemelen de ip ban atıyor. iyi forumlar
öncelikle modemini aç kapa yaparak veya özel bir şekilde ip adresini değiş (eğer modemin cgnat ise vpn aç). sonra tertemiz bir hesaptan girmeyi dene eğer banın açılmamış ise bilgisayar banı yemişsin demektir bilgisayarını formatla formatlarken kurulum ekranında diskpart -> clean all yapmayı unutma windowsu kurduktan sonra forumdan Crâck valorant spoofer al ve denehocam şimdi modem kapa aç yapınca ipin başı aynı 100.xxxxxx başı 100 diye başlıyo sonu değişiyo ama genede ban atıyor ben modeme ban attılar diye yeni modem alıcam cgnat havuzu olayını yeni öğrendim sence ne yapayım yeni modemmi alayım