metqxd
Diamond Üye
- İletişim

bilmiyorum ulaşmaları için dc ekleyebilirler yazdim sunucu yada farklı birşey yazmadımdc yönlendirmek yasak değil mi?
bilmiyorum ulaşmaları için dc ekleyebilirler yazdim sunucu yada farklı birşey yazmadımdc yönlendirmek yasak değil mi?
Client 2 günlük free olarak paylaşılıcak sonrasında satışlara başlicak
dc : coslant ( dm yazın görmem yoksa )
vpn açınca fixleniyor2 gun hileyle oynamak için kimsenin sonoyuncuda ban yemek isteyeceğini sanmıyorum valorant gibi sistemi var adamların bazen spoof bile tutmuyor bazı anakartlarda
spoofer yaparım client bitince dert deil bide zaten ban yemeleri zor yani combatta falan aura falan yok yani speed fly var vites falan bakmadığı sürece yemezler herlade2 gun hileyle oynamak için kimsenin sonoyuncuda ban yemek isteyeceğini sanmıyorum valorant gibi sistemi var adamların bazen spoof bile tutmuyor bazı anakartlarda
mappingsleri yeniden yollada bizde faydanalımspoofer yaparım client bitince dert deil bide zaten ban yemeleri zor yani combatta falan aura falan yok yani speed fly var vites falan bakmadığı sürece yemezler herlade
gerekli olanlari belki paylaşirim entitiy minecraft poslar motionlar falan filan base yaptinmiki mappingleri napcanmappingsleri yeniden yollada bizde faydanalımçoğu mappingsi dumplamıyor benim fixlenebilir ama uğraştırıcı
evet var jvm apimgerekli olanlari belki paylaşirim entitiy minecraft poslar motionlar falan filan base yaptinmiki mappingleri napcan
atarim bi araevet var jvm apim
sysinfonun driverları bile kaldırıyor banı yıl 2023 değil knk her spoof her pcde tutuyor2 gun hileyle oynamak için kimsenin sonoyuncuda ban yemek isteyeceğini sanmıyorum valorant gibi sistemi var adamların bazen spoof bile tutmuyor bazı anakartlarda