evet gene bir rezillik bu hile benim hilem olur bu arkadaş kodları alıp beni engelledi bi süre sonra bu kanıdı bu hilenin sahibini benim sana öğretende benim dikkat edin 6 . ayın 26 sında çekmişim videoyu kendinizi rezil ediyorsunuzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
evet gene bir rezillik bu hile benim hilem olur bu arkadaş kodları alıp beni engelledi bi süre sonra bu kanıdı bu hilenin sahibini benim sana öğretende benim dikkat edin 6 . ayın 26 sında çekmişim videoyu kendinizi rezil ediyorsunuzLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
zaten benden çalıyor engelliyor rezil adam sekmeme koduda verdim onuda yayıcam buraya simdi dedim diye hemen paylaşıradamın yaptığı rezillik
benim hilem elinden geleni yapmışşın çalarak kolpayemezsin ben hala kullanıyom
eyw knkm teşekkürler elimizden geleni yaptık
hayır yedirmiyor sadece admin banı hwid yememeye dikkat edin piyasada spoofer dolaşıyor onuda kullanabilirsin sadece admin ban atar siz yemezsiniz
@stroycobra ve @AlbaMerlin OLARAK BİR SÜREDİR KULLANDIĞIMIZ FLAGSIZ SPEED VE FLAGSIZ FLY DWORD CODE LERİ SİZLERLE BİR SÜREDİR STROY İLE BU KODLARI ARAYIŞ ŞEKLİNDEYDİK PEK ANLATMAYA NİYETİMİZ ZATEN YOK YAPABİLEN YAPSIN VİDEO DA ANLAYAN ANLAR SORULARA CEVAPTA VERMİYECEĞİZ KOD AŞŞAĞIDA İYİ GECELER.
SADECE SONOYUNCUDA ÇALIŞIR.
BU SADECE FLY VE SPEED KODUDUR AİRJUMP YAKIN
CODE : KODU ARTIK VERMİYORUZ PUB EDENE HAKKIMIZ HELAL DEĞİLDİR ( BAN YEMEK İSTEMİYORSANIZ VE OYUNA SOKMAK İSTERSENİZ BYPASS LI CHEAT ENGİNE KULLANIN ).
çalışmaz ban atar hile benim bana soruntitanyum için çalışır mı
ne kadar sürede ban atar dostum 10 15 dakika dayanıyor mu yoksa direkt mi banlatıuyorçalışmaz ban atar hile benim bana sorun