Son 2 Gün

CodeWare

Efsane Üye
Beyler Son 2 Gündür Neden Aktiflik Ölü ve Forum Hiç Eğlenceli Değil

Valla MicScofield haklısın panpa forum ölü gibi ne oyun var ne muhabbet herkes tatile mi gitti acaba

MicScofield' Alıntı:
MustafaGul' Alıntı:

Valla MicScofield haklısın panpa forum ölü gibi ne oyun var ...

Aynen panpa, forumda sessizlik hakim tatile gittiler herhalde Yeni hileler bekliyoruz bakalım neler çıkacak

harbiden beyler eskiden bi tedarikçi felan istediğimde hemen buluyordun 3 4 günlüdr tedarikçi arıyorum ya yok kimse

Beyler Son 2 Gündür Neden Aktiflik Ölü ve Forum Hiç Eğlenceli Değil
paşam forum hani hile formu ya hani (hile) bak hile diyorum o türden ya milletin buraya "sarma nasıl yaparım" diye konu açacak hali yok hile oldukça konusu açılıyor siz ne olsun istiyorsunuz mk ya

paşam forum hani hile formu ya hani (hile) bak hile diyorum o türden ya milletin buraya "sarma nasıl yaparım" diye konu açacak hali yok hile oldukça konusu açılıyor siz ne olsun istiyorsunuz mk ya
Paşam Forumda Muhabbet Sohbet Bölümü Diye Bir Şey Var Muhabbet etmek istemiyorsan sadece hile paylaşılan forumlara gidebilirsin

Paşam Forumda Muhabbet Sohbet Bölümü Diye Bir Şey Var Muhabbet etmek istemiyorsan sadece hile paylaşılan forumlara gidebilirsin
muhabbet sohbette ne konuşulasını istiyorsun sarma yapımı, araba tekerlek tamiri, bisiklet yama güzel kardeş o bölümde hileler hakkında muhabbet alanı forum komple hile ile alakalı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt