Programı açtıktan sonra kayıt almak için streamlabs açtım. Streamlabs'den mi yoksa hileden mi bilmiyorum fakat laptop kamerasının ışığı yandı. Sonra aldığım hata;

Kod:
JVM Al?nd?
JVMTI Ve JNI Aktif
0000000056B0B598
java.lang.ClassNotFoundException: Allah.solaris.iIIiiiiIii
        at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:381)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)
        at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
        at SolarisLoader.findClass(SolarisLoader.java:20)
Java yüklümü veya vs2022 ?

elinize sağlık birkaç kişi kullansın bende kullanacağım eğer temizse piyasadaki tek aktif hile elinize sağlık

elinize sağlık birkaç kişi kullansın bende kullanacağım eğer temizse piyasadaki tek aktif hile elinize sağlık
hile temiz rat falan vesaire bilgilerinizi alan birşey yok fakat sorun şuki update gelmeyecek yani sadece fix yiyene kadar kullanabilirsiniz. gönül isterdiki durmaksızın updateleyelim ama inan sıkıcı birşey. toxic kitle ile uğraşmak istemiyorum. adamlara hile paylaşıyoruz üstüne üstlük birde pcsine girip hileyi kuruyoruz. affedersinizde s.... ben böyle işi

hile temiz rat falan vesaire bilgilerinizi alan birşey yok fakat sorun şuki update gelmeyecek yani sadece fix yiyene kadar kullanabilirsiniz. gönül isterdiki durmaksızın updateleyelim ama inan sıkıcı birşey. toxic kitle ile uğraşmak istemiyorum. adamlara hile paylaşıyoruz üstüne üstlük birde pcsine girip hileyi kuruyoruz. affedersinizde s.... ben böyle işi
Neggy Parayla Satmanı Tavsite Ederim İlk Customerlarından Biri Olacağım :D

en azından emeğin boşa gitmez

yemişim emeği kanka alın oynayın paraya ihtiyacım yok cidden. ihtiyacım olsa dediğin şeyi yapardım ve daha iyi bir versiyon ile. teşekkürler
oyy negym be bendeaz önce player konumunu çektirdim eski dost seviliyorsun hilen güzel gibi sana güvenim sonsuz

hileyi ilk kullananlardandın discord sunucusunda paylaşıldı ilk hile sorunsuz çalışıyor ancak injectleyince ya benden bi sorun yada hileden dolayı ms im 15-20 arasından 1130 lara çıkıyor 1-2 dk sonra düzeliyor sunucuylada ilgili olabilir tam bilmiyorum ama güzel hile

hileyi ilk kullananlardandın discord sunucusunda paylaşıldı ilk hile sorunsuz çalışıyor ancak injectleyince ya benden bi sorun yada hileden dolayı ms im 15-20 arasından 1130 lara çıkıyor 1-2 dk sonra düzeliyor sunucuylada ilgili olabilir tam bilmiyorum ama güzel hile
WQEQWEWQEWQEWQ tüm dosyalar upload yiyince gelen pişmanlık?

Merhabalar @Negyxd kardeşimizin yaptığı "Solaris" bedava bir şekilde piyasaya sunuldu.

Kurulum ;

Rarın içindeki "C_diskine_at" isimli klasörün içindekilerini "C:" diskine atıyoruz.
Ardından rarın içindeki "debug.dll" dosyasını masaüstüne atıyoruz.
Craftrise'ye giriyoruz , girdikten sonra herhangibi bir inject programı ile injectliyoruz.

Binds ;
Clip = G
Fly = F
Spinbot = P
Velocity = L

Oyun içi video ;

Tekrardan @Negyxd ' ye teşekkürler 🤗

onay gelmesini dört gözle bekliyorum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt