Sokak Lambaları Hacklemek

Üzerinde çalışıyoruz, güncellenicek :D

Tekrar yayında buyrun inceleyin :D
İnternette bolca bilinen birşey bende yapmayı biliyorum kimin bu olayı çıkardığınıda biliyorum dostum, "Ben, hackerim" ben şöyleyim ben şunu güncelliyecem gibi triplere girmene gerek yok <3

İnternette bolca bilinen birşey bende yapmayı biliyorum kimin bu olayı çıkardığınıda biliyorum dostum, "Ben, hackerim" ben şöyleyim ben şunu güncelliyecem gibi triplere girmene gerek yok <3
Tamam api
Yani güncelleyeceğim yazmamım şaka olduğunu anlamıyacak kadar aptalsan benim sana diyecek bir şeyim yok api

Tamam api
Yani güncelleyeceğim yazmamım şaka olduğunu anlamıyacak kadar aptalsan benim sana diyecek bir şeyim yok api
Aynen kardeşim, burada lafın arkasında duramayacağını anlayınca hemen şaka, ironi gibi şeyler söylüyorsunuz, hacker gibi triplere girmenize gerek yok diye neden dedim kısa bir özetini paylaşayım.

Telegram dışında bir çok yerde paylaşılıyor, bunu paylaşıp "Ben,hacker" gibi triplere giriyorsunuz koyduğunuz profil fotoğrafları facebookta gezip kendini hacker sanan çocuklara benziyor, saygımı bozmak istemem aptal diyorsun fındık kadar beynin var.

Sicilimize falan işlenir zaten bende biliyorum yapılacak şeyler değil xd
Kanka çocuğa diyorum ki siber suça girer sıkıntı yaratır diyorum özelden bana "Hilede siber suç, sen çok akıllısın :asd:asd:asd" yazıyor diyorum ki; "Devletin işine karışmak mı? Yoksa oyunda hile yapmak mı daha sıkıntı?" diyorum. Tamam api diyor.

Kanka çocuğa diyorum ki siber suça girer sıkıntı yaratır diyorum özelden bana "Hilede siber suç, sen çok akıllısın :asd:asd:asd" yazıyor diyorum ki; "Devletin işine karışmak mı? Yoksa oyunda hile yapmak mı daha sıkıntı?" diyorum. Tamam api diyor.
Bunu diyen salak galiba oyunda hile yapmakla devlet işleri aynı şey mi biri oyun diğeri devlet arada dağlar kadar fark var oyun eğlence için oynanan bişey zaten herkes hile yapıyor onu diyenin yaşı max 14 takma boşver

Bunu diyen salak galiba oyunda hile yapmakla devlet işleri aynı şey mi biri oyun diğeri devlet arada dağlar kadar fark var oyun eğlence için oynanan bişey zaten herkes hile yapıyor onu diyenin yaşı max 14 takma boşver
Evet işte kanka zoruma gidende çocuğun bana "Aptal" demesi xd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt