Sokak Lambaları Hacklemek

Enjoy

Silver Üye
Adminden onay bekliyor, admine raporlayın onay verirse yayınlayalım tekrar.

Son düzenleme:
senin gibi bi arkadaşı 3 sene önce başka forumdayken görmüştüm o da trafik lambalarını hacklemeyi anlatmıştı
:D

Merhaba sizlere denemenizi [Yasal Açıdan] Asla tavsiye etmediğim, Ancak zihninizin bir köşesinde bir bilgi olarak kalmasını istediğim bir bilgiyi sizinle paylaşacağım.

Sokak lambaları gecenin karanlığını aydınlatmaya yarayan bir elektronik lambadır. bilmiyordun değil mi :) ?
bu gece aydınlatıcıların içinde bir çok kablo ve cihaz var. Bu cihazı hacklersek kablolarla birlikte lamba da hacklenir mi ?

Bakalım ;
Direğin içini açıyoruz ve çok sayıda kablo-cihaz ile karşılaşıyoruz
orada dikkatinizi çeken yanıp sönen bir tuş var. Tuşun bağlı kalmasını sağlıyoruz ve alt kısımlarda biryerde sayaç var.
O sayacın üzerindeki rakamlar artık durmuş olacak.
daha sonra telefonun bluetooth veya wifi bağlantısını açıyoruz o sayaçtaki rakama çağrı veya sms atıyoruz, Ve lamba kapanıyor.

Not:Iphone'un sinyal gücü daha yüksek ve bluetooth ile wifi açınca aşırı sinyal yayıyor ve elektrik kesiliyor.Bu yüzden İphone gereklidir.

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM, DAHA ÖNCE DENEYENLERİN BAŞI BİRAZ AĞRIMIŞ :)
Yasaklı konu siber suç olduğu için, eskiden bende paylaştım yasak olduğunu söyledi yetkili bir arkadaş, acaba konuyu düzenleyip farklı bir konu gibi yapar mısın? Yasak diye biliyorum eğer düzeltmezsen konu çöplüğe gidebilir.

kanka biz trafik labasını hackledık lanet olsun sakın yapmayın başınız beladan cıkmıyor yeminle belki basit bişey bi lamba diyposunz ama adamlar siber saldırıya kadar araştırıyor .d

kanka biz trafik labasını hackledık lanet olsun sakın yapmayın başınız beladan cıkmıyor yeminle belki basit bişey bi lamba diyposunz ama adamlar siber saldırıya kadar araştırıyor .d
Evet zaten bu tarz konular bundan dolayı yasak.

Merhaba sizlere denemenizi [Yasal Açıdan] Asla tavsiye etmediğim, Ancak zihninizin bir köşesinde bir bilgi olarak kalmasını istediğim bir bilgiyi sizinle paylaşacağım.

Sokak lambaları gecenin karanlığını aydınlatmaya yarayan bir elektronik lambadır. bilmiyordun değil mi :) ?
bu gece aydınlatıcıların içinde bir çok kablo ve cihaz var. Bu cihazı hacklersek kablolarla birlikte lamba da hacklenir mi ?

Bakalım ;
Direğin içini açıyoruz ve çok sayıda kablo-cihaz ile karşılaşıyoruz
orada dikkatinizi çeken yanıp sönen bir tuş var. Tuşun bağlı kalmasını sağlıyoruz ve alt kısımlarda biryerde sayaç var.
O sayacın üzerindeki rakamlar artık durmuş olacak.
daha sonra telefonun bluetooth veya wifi bağlantısını açıyoruz o sayaçtaki rakama çağrı veya sms atıyoruz, Ve lamba kapanıyor.

Not:Iphone'un sinyal gücü daha yüksek ve bluetooth ile wifi açınca aşırı sinyal yayıyor ve elektrik kesiliyor.Bu yüzden İphone gereklidir.

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM, DAHA ÖNCE DENEYENLERİN BAŞI BİRAZ AĞRIMIŞ :)
Amerika da yapmamız yok mu kwqd*owqdkqw

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt