Software & Genel Değenlendirme Listesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan strive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

strive

Kişisel Sorunlarla İlgilenmiyorum.
Prime Üye
İletişim
------------------------------------------------------------------------------------------

Unk : 3/10
- Sanal Makine
- 102 & Van Hataları
- Maç Sonu Restart
- 45 Dakika Sayaç Sonra temp
- Temp Ban Sorunları
------------------------------------------------------------------------------------------
Vista : 7/10
- Van Hataları ( nadir )
- Temp Sorunları ( nadir )
- Crâck & Dump Sorunları

+ Spoofları İyidir
+ Emulator İyidir
+ Customer Reviews İyi
Insolence : 9/10
+ API Satışı
+ No Restart
+ Van Hataları Yok
+ Gayet İyi Bir Sistem & Ürünleri
+ Reviews Temiz

- Pahalı & Bütce Dostu Değil
Shield : 0/10
- Rat & Stealer
- Crâck Sorunları
- Çalışmıyan Ürün
- Rewiews Kötü
- P4nel & Tehdit
SysInfo : 5/10
- Reseller Final Boss
- internal detected
- Pahalı & Bütce Dostu Değil

+ ürünleri İyi tracex filan
+ reviews iyi
Mitamers : 2/10
- Rat & Stealer
- Crâck Sorunları
- Yarı Yamalak Çalışan Ürünler
- Temp İssues
+ Rewiews ( Bot basıyo olabilirler. )
Axo Vgc : 8/10
- Crâck Sorunları
- Pahalı Ürünler

+ Rewiews gayet iyi
+ Detected Ürün Satmıyorlar
+ Çoğu Oyun için destek var
+ Temp Veya Van hatası yok
+ Spoofları Kaliteli
Immortal : 0/10
- Paster
- Ratter
- Rewiews kötü
- Detected Ürünler
- Crâck Sorunları
Divine : 5/10
- Reseller
- Crâck & Dump Sorunları
- Rat & Stealer
+ Ürünler İyi
+ Reviews iyi
+ Temp Sorunlarını Düzelttiler
+ Temp & Van Hatası Yok
+ Spoofları İyi

Bu Liste Neden Yapıldı : Zaman kaybını engellemek & hızlı cevap + kısaca doğru bilgilere erişmek

Puan Verilen Softwarelar Tamamen Kontrol Edilipte Liste Yapılmıştır

Sizden ne istiyorum ?

Eğerki Unk alınırmı Vista alınırmı gibi konular çıkarsa bu konuya ileterseniz Sevinirim.

Liste Güncelleneme Alcakmı ?

Evet Alcaktır.

Eklenmesi İstediginiz Softwareları Alta Yazabilirsiniz.​

Son düzenleme:
unk 50 değil 45 dakika, bazen 45’e gelmeden kapanıp temp atıyor. Her maç sonu 15-20dk bekleme olayı da var. 200 dolarlık emu 2k’lık vista’dan kötü, komedi.

valla bilmeseydim unk alıcaktım beyler sagolasın vallahi helal olsun ugrasmıssın eline saglık

valla bilmeseydim unk alıcaktım beyler sagolasın vallahi helal olsun ugrasmıssın eline saglık
Rica Ederim, Unk Almanızı Önermem Şuanlık AXO gibi kişilerden alabilirsiniz iyi günler.

axo vgc is reseller, mitamers is best emu on market etc. worst list i have ever seen
AXO ıs not a reseller dont act dumb please. his making his own things mitamers is a ratter + not working products not worst list.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bı anda mukemmel pasteye stealer koysam o lıstede bende olurmuyum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt