Software Aimbot

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mert6675
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mert6675

Diamond Üye
Pİyasada 3 5 tane software aimbot var . Biraz daha uygun fiyatlı bildiğiniz varsa paylaşır mısınız ?
Ayrıca bir satış sitesi buldum . Sİteyi biraz inceleiğimde satıcılardan bağımsız olduğunu gördüm . Acaba bu site güvenilir midir ? Yorumlarınızı bekliyorum .

bu satıcının triggerı da var ve iki ürününde yorumları gayet iyi . Triggerı 2 dolar riske atılabilir fakat yeni woofer aldım ve 1 haftalık testi var alamıyorum . Eğer ben satın alır denerim diyen varsa 2 doları ben verebilirm.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hiç güvenli durmuyor nedense

Attığın linkteki hile madvalo o da bedava hile zaten alma scamlenirsin

Fake hile başkasına ait üstüne ismi yazan kişinin isminin üstüne fotoğraf eklemişler Key sistemi dâhi yoktur

gerek kalmadı arduinoya geçtim bende sonunda teşekkürler
#Konu çöplüğe taşınabilir.

Pİyasada 3 5 tane software aimbot var . Biraz daha uygun fiyatlı bildiğiniz varsa paylaşır mısınız ?
Ayrıca bir satış sitesi buldum . Sİteyi biraz inceleiğimde satıcılardan bağımsız olduğunu gördüm . Acaba bu site güvenilir midir ? Yorumlarınızı bekliyorum .

bu satıcının triggerı da var ve iki ürününde yorumları gayet iyi . Triggerı 2 dolar riske atılabilir fakat yeni woofer aldım ve 1 haftalık testi var alamıyorum . Eğer ben satın alır denerim diyen varsa 2 doları ben verebilirm.
Bakvalo ürünlerini tavsiye edebilirim ilgileri de gayet iyi

sitemize göz atabilirsiniz hocam private slotlu satıyoruz software aimbot

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt