USB'den dolayı ban yediğimi söyledim, bu yazılımdan dolayı ban yediğimi söylemedim* (softhub valorant ud olarak devam ediyor) + olarak valorant+temp spoofer yani bunu kullandığın süreç boyunca Delay banın kalkıyor, 152'yi de kaldırıyor tabi ki gün bitene kadar hile açık olduğu süre boyunca spoof açık kalır, hali hazırda banı olmayanlar için biçilmiş bir kaftan. Lütfen satış baltalama. Yazılımın normal sürümüde zaten temp spoof mantığında orası ayrı. Discord eklersen gösterebilirim şu an herhangi bir yasaklama mevcut değil 2 gün önceki yazdığım şeyi buraya baltalamak için kullanmayın. Yazılımı sadece bilen arkadaş gelip satın alacak zaten?arkadaş discord kanalında delay banını kaldıramadığını ve hile usb ile çalıştığından dolayı usb'yi taktığında ban yediğini belirtiyor alıcı arkadaşların bilgisi olsun
Hocam VAL5 banını kaldırdığını nasıl kanıtlayabilirsin? Kaç gündür oynuyorsun temp spooflu meselaUSB'den dolayı ban yediğimi söyledim, bu yazılımdan dolayı ban yediğimi söylemedim* (softhub valorant ud olarak devam ediyor) + olarak valorant+temp spoofer yani bunu kullandığın süreç boyunca Delay banın kalkıyor, 152'yi de kaldırıyor tabi ki gün bitene kadar hile açık olduğu süre boyunca spoof açık kalır, hali hazırda banı olmayanlar için biçilmiş bir kaftan. Lütfen satış baltalama. Yazılımın normal sürümüde zaten temp spoof mantığında orası ayrı. Discord eklersen gösterebilirim şu an herhangi bir yasaklama mevcut değil 2 gün önceki yazdığım şeyi buraya baltalamak için kullanmayın. Yazılımı sadece bilen arkadaş gelip satın alacak zaten?
Merhaba; Mevcut olarak başka bir oyunda yazılım kullandığımdan dolayı VGC tarafından tespit edildim, Gigabyte B450M Gaming + amidewin bir motherboard yapısına sahibim, normalde delay banım klasik manuel raid ve amidewin methodu ile 2 yıldır kalkıyordu fakat son yediğim bandan sonra hiçbir şekilde VAL5'imi kaldıramadım. Ardından bu vesile ile Softhub'a tester oldum. Testler bitti ödüllendirme olarak bu keyi tanımladılar. Şimdi ise; valorant+spoofer açık ban yemiyorum, normalde tam 2 maçın başında ban yerken şu an bir ban gözlemlenmiyor yani spoofer aktif olarak çalışıyor fakat (temp) hilenin günü bittiğinde oyuna girdiğimde tekrardan ban ile karşılaşacağım şu an 11 maç oldu bir ban yok delayı kaldırdığından net emin olmadan key 7 günlük bir süreye sahipken satışa koydum. Konuda FİYATLANDIRMA vardır, yazarlar görüşürüz alan alır, bu konu spoof konusu değil bilgilendirmek isterim.Hocam VAL5 banını kaldırdığını nasıl kanıtlayabilirsin? Kaç gündür oynuyorsun temp spooflu mesela