SoftHub İstanbul Sefiri WebSnakes

SoftHub WebSnakesi İstanbul Sefiri yapmış bizede editini yapmak düştü.
2vanwif.png

Sefir Olan WebSnakes Anlık

WebSnakes Diğer Sellerlara Racon Keserken

Edit: Aslan kardesım getto duyuru atmıs eywalah.
8zysiva.jpg

kral kral geldi kral kalitenin tek adresi websnakes

Я сам решу с кем мне общаться.
В Турции есть 6 продавцов которые могут продавать на таких же правах

gettonun köleliğini yaptıgı rusun verdiği cvp budur kolay çevirebilmeniz içinde ayrıca yazdım buraya resimdeki yazıyı

Şuraya bak konu fake hesap kaynıyor. Forum yönetimi nasıl izin veriyor böyle saçma reklamlara anlamıyorum. Hileyi kullanıp banlanan herkese aptal muamelesi yapıp siz legit kullanmadınız ayağı çekip kendini bir şey sanıp süslü süslü konuşuyorlar DC'de.

Aman neyse 2 gün sonra gene banwave'de uçacaksınız alın kullanın. İstediğiniz kadar UD deyin. Değil.

Şuraya bak konu fake hesap kaynıyor. Forum yönetimi nasıl izin veriyor böyle saçma reklamlara anlamıyorum. Hileyi kullanıp banlanan herkese aptal muamelesi yapıp siz legit kullanmadınız ayağı çekip kendini bir şey sanıp süslü süslü konuşuyorlar DC'de.

Aman neyse 2 gün sonra gene banwave'de uçacaksınız alın kullanın. İstediğiniz kadar UD deyin. Değil.
behzat-behzat%C3%A7.gif

gettonun köleliğini yaptıgı rusun verdiği cvp budur kolay çevirebilmeniz içinde ayrıca yazdım buraya resimdeki yazıyı
bunu banlamayın valla bu hilelimikrofondan daha komik asdgasdkhjadjasldasdasda

17wy4f7.png

resimdeki yazı :

eğer bu resime inanmassanız gettonun iş birliği yaptıgı rusun telegram adresi budur : @rafaelprocheat

ekleyip kendiniz sorabilirsiniz gettonun böyle bir yetkisi yoktur kendisinin bayiliğide iptal edilecektir.
PUAHAHAHAHAHAHHAHA

20 tane resellerı olan çöp bir hilenin sefiri olmak garip neyse bununda balonu patladı zaten son kez update verirler paraları alırlar kaybolurlar.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt