olm bırakın su minecrafti ya forum stealer la dolup tasmis hala mc diyonuzso da velocity fixleyebilecek bir adam yok mu parası neyse veririz
stealer ile alakası ne kanka tam olarak ayrıca susurluk kazası gerçek miolm bırakın su minecrafti ya forum stealer la dolup tasmis hala mc diyonuz
susurluk kazası gerçek olsada Çatlı ölmedi kalbimde yaşiyorstealer ile alakası ne kanka tam olarak ayrıca susurluk kazası gerçek mi
tamam şimdi öteki soruma cevap ver emrediyorumsusurluk kazası gerçek olsada Çatlı ölmedi kalbimde yaşiyor
istediginiz şeyi şuanda gerçekleştiremiyorum Sonoyuncu oyununda 3 parti yazılım yapmak için sana yardım edemem..tamam şimdi öteki soruma cevap ver emrediyorum
ekipmanlı olarak ümitcan uygun mu alır tekelci ahmet abi miistediginiz şeyi şuanda gerçekleştiremiyorum Sonoyuncu oyununda 3 parti yazılım yapmak için sana yardım edemem..
başka sorunuz varsa cevaplayabilirim
valla onu bilmemde avelz döktürmüs yine
ekipmanlı olarak ümitcan uygun mu alır tekelci ahmet abi mi
nerde la bu hile!!!
güncel olarak ümitcan uygun alır çünkü tekelci ahmet abi yaşlı oldugu icin tekelci ahmet abi 13 yıl önce felan ünlendi yanlıs hatırlamıyosam
eşit şartta vs
tekelci ahmetin 13 yıl önceki hali vs ümitcan uygun tekelci ahmet raftaki 70 lik istanblue vodkayı alır ve kafasında parçalar