farklı bir forumda güncelleme sonrası şansa bağlı birazda kalkacağını yazmıslar birde burdan ulaşabilirsin sanırımBan yedim hesap açamıyorum girişi yapamıyorum cihaz banı sanırım nasıl açabilirim cihaz banı nı ios
yasakladım seni açamazsınBan yedim hesap açamıyorum girişi yapamıyorum cihaz banı sanırım nasıl açabilirim cihaz banı nı ios
haydaa adam cgli ya salda geçsinyasakladım seni açamazsın
Aaaaaayasakladım seni açamazsın
Yapma ağaBey büyüklük sende kalsın aç banıyasakladım seni açamazsın
Attım bende redit te yedim Snapchat tan da yedim 500.000 snap puanı yaptım hesapla birlikte ban yedim ulan hayatbende redditten yedim format atmadan açamazsın o banı
auto clickerla kasınca anlıyorlar mı la artıkAttım bende redit te yedim Snapchat tan da yedim 500.000 snap puanı yaptım hesapla birlikte ban yedim ulan hayat
Hiç bir şekil açılmadı banlar iOS 18Adamlar snaptan nude atıyorlar ban yemiyorlar ne yaptında ban yedin
o ne laauto clickerla kasınca anlıyorlar mı la artık
Yaw hiç sorma bir kız nude atmıştı neyse sonra bize Türk’e küfür etti k#eti ben küfürlerini şikayet ettim ertesi gün uyanıp baktım ben. Ban yemişim üstüne cihaz banı da diğer telden fake hesap açtım kız ban yememiş o zamn darbe yedimAdamlar snaptan nude atıyorlar ban yemiyorlar ne yaptında ban yedin