kımsenın umrunda deyıl bosuna guncela tıyosun
kanka özel mesajlısınıda çıkar valla dünden beri bekliom ne zaman gelir
Artık gelmeyecek kazanacağım kadar para kazandım müşterilerim mutluydu arada krek yiyoduk ama olsun şimdi başkaları krek yemesin diye yerli auth projesi geliştiriyorum.Medusa mısın la sen yeni hile ne zaman gelir
Ne aradası sürekli diyecen 3 günde bir Crâck konusu açılıyorduArtık gelmeyecek kazanacağım kadar para kazandım müşterilerim mutluydu arada krek yiyoduk ama olsun şimdi başkaları krek yemesin diye yerli auth projesi geliştiriyorum.
- Y E N İ L E N D İ -
İNDİR: (güncel)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şifre: zevoreal
VİRUS TOTAL:
W32.AIDetectMalware.64 demesinin sebebi pyinstaller ile exeye çevirilip pyarmor ile şifrelenmesi.
KASPERSKY:
SMS VİDEO:
özel mesaj atan sms gelmesini istiyor musunuz bunuda belirtirseniz sevinirim -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz, adminler ve kullanan kişiler konuyu onaylarsa sevinirim, teşekkürler.
tamam arada işteNe aradası sürekli diyecen 3 günde bir Crâck konusu açılıyordu
yok tabikide sadece herkesin fikir bildirmeyi serbest diye yorum yapiyorum bu bos islerMilletin zevki fantezisi sana mı kaldı
- Y E N İ L E N D İ -
İNDİR: (güncel)
şifre: zevoreal
VİRUS TOTAL:
W32.AIDetectMalware.64 demesinin sebebi pyinstaller ile exeye çevirilip pyarmor ile şifrelenmesi.
KASPERSKY:
SMS VİDEO:
özel mesaj atan sms gelmesini istiyor musunuz bunuda belirtirseniz sevinirim -Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
istediğiniz tüm soruları sorabilirsiniz, adminler ve kullanan kişiler konuyu onaylarsa sevinirim, teşekkürler.