hocam deeep.io hilesi de gelir mi internette hiçbi script yok onun için

nICOcP.png

Status: 28.08.2022 UNDETECTED

🇹🇷Açıklama
Bu mod slither.io'da oynamanıza yardımcı olacak bir Eğitmen.Size yakın olan solucanların konumlarını ortaya çıkarın.
Size en yakın ve en büyük yiyeceğin nerede olduğunu gösterir ve ayrıca çevrenizde 2 tehlikeli bölge çemberi oluşturabilir.Özellik bölümünde gösterilen birçok özelliği sağlar

🇺🇸
Features Cheat Özellikleri 🇹🇷
nICh1v.png

🇹🇷
Hile Nasıl Kullanılır?
1- Aşağıda verdiğim kullanıcı komut dosyasını indirin ve Tampermonkey uzantısına ekleyin
2- Slither.io oyununu girin oyun ekranında hilenin aktif olduğunu göreceksiniz
3- hile menüsü oto açılacaktır. ekran görüntüsündede gözükmektedir.
Not : Tampermonkey uzantısı tarayıcınızda ekli değilse aşağıda forum konu linki mevcut
Bu uzantı sayesinde Web Tarayıcı hileleri çalışıyor.

🇺🇸
How to Use Cheat?
1- Download the user script I have given below and add it to the Tampermonkey extension
2- Enter the Slither.io game, you will see the cheat is active on the game screen.
3- cheat menu will open automatically
Note: If the Tampermonkey extension is not installed in your browser, there is a forum topic link below.
Thanks to this extension, Web Browser cheats work.

🇹🇷
Hile Komut Dosyası - 🇺🇸 Cheat script

🇹🇷 Forum konu -Tempermonkey- Forum topic 🇺🇸
https://cheatglobal.com/konu/tampermonkey-uzantisi-tuem-tarayicilara-ekleme-ve-ayarlar.28196/

🇹🇷 Oyun Baglantı adresi

🇺🇸 Game Link

thankyou bro

tampermonkey uzantısı virüs diye duymuştum, virüs mü sizce?

hocam işe yarar pek bir özellik göremedim hilede. dangerous kısmındaki hileler sadece bizde öyle gözüküyor (baya bi denedim). bir zoom hilesi güzel onun dışındakilerde kozmetik daha çok.

(yanlış anlaşılmasın yinede elinize sağlık. :perfect: )

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt