The210md
Diamond Üye
Boşver kanka Anlatamassınseri ff de her maçta olmaz ki knk
Boşver kanka Anlatamassınseri ff de her maçta olmaz ki knk
yok da yani hile oraya kadar dayanıyor mu onu merak ediyorumBoşver kanka Anlatamassın
he yok kankaban yeme riski yok dimi hocam ona göre açalım :d
Belirttim ztn mesajda bazı çocuklar vermiyo ff orda zaman kaybediyorum, taraf değiştirince veriyorlar.seri ff de her maçta olmaz ki knk
14 16 oyun diyor kendisi ben hiç ihtimal vermiyorum o kadar maç o kadar hsden sonra 1 2 oyuna ban yemesi gerekirken adam Dia çıkmış şaşırdım ve bunu 1 bucuk saatte yapmış tebrik etmek lazımyok da yani hile oraya kadar dayanıyor mu onu merak ediyorum
yani o kadar hızlı oluyorsa acilen eloboost yapması lazım14 16 oyun diyor kendisi ben hiç ihtimal vermiyorum o kadar maç o kadar hsden sonra 1 2 oyuna ban yemesi gerekirken adam Dia çıkmış şaşırdım ve bunu 1 bucuk saatte yapmış tebrik etmek lazım
ala ala acaba nediyosun yaaa greenclawz diyorum sana yaaa@Blast menü tanıdık geliyo mu
Burdan okudugunda yapsın arkadaşımız ek gelir kazanır bari meslek ediniryani o kadar hızlı oluyorsa acilen eloboost yapması lazım
salla kazanBelirttim ztn mesajda bazı çocuklar vermiyo ff orda zaman kaybediyorum, taraf değiştirince veriyorlar.
Hileyle elo boost :?yani o kadar hızlı oluyorsa acilen eloboost yapması lazım