DARYLDIXON
Uzman Üye
Csgo da sadece skin changer açsam ban yermiyim
2 side bok gibiEzglobale bağlı. Bildiğim kadarıyla vac yediriyor. Xhanger'ın skin changer bölümü vardı sitesinde. Oraya bi bak istersen.
Dostum savunduğum yok kanıtın yoksa konuşma diyorum bu kadar basit xhanger paste bir hile yıllarca sourcesi yayıldı ben sadece skin changer için önerdim diyorum. Sen neden babanın düşmanı gibi konuşuyorsun?Evladım iyi misin kullanmış bir insan olarak yazıyorum ha ezglobal ha xhanger neden babanın malı gibi savunuyon ?
Katılıyorum2 side bok gibi
Kullandım çünkü , dt ve keylooger var.Dostum savunduğum yok kanıtın yoksa konuşma diyorum bu kadar basit xhanger paste yıllarca sourcesi yayıldı ben sadece skin changer için önerdim diyorum. Sen neden babanın düşmanı gibi konuşuyorsun?
Katılıyorum
eski loaderlarından yemiş olabilirsin ama güncel için konuşuyorsan xhanger temiz şuan .dKullandım çünkü , dt ve keylooger var.
Eski için konuştum zaten yaeski loaderlarından yemiş olabilirsin ama güncel için konuşuyorsan xhanger temiz şuan .d
eyerki ezglobal gibi şeyler kullanırsan olmaz ama bok gibi hilelerse olabilir tam olarak bilmiyorumCsgo da sadece skin changer açsam ban yermiyim
Eskisi için bilgim yok 2 sene demişsin zaten, şuan ki güncel loader'da böyle şeyler mevcut değil. Ezglobal için hiçbir yorum yapmayacağım kullanmaman hesap ve mental sağlığın için daha iyi olur iyi forumlarss.Eski için konuştum zaten ya
Hocam bi kere onursuzluk yapan her zaman yapar. İyi forumlarEskisi için bilgim yok 2 sene demişsin zaten, şuan ki güncel loader'da böyle şeyler mevcut değil. Ezglobal için hiçbir yorum yapmayacağım kullanmaman hesap ve mental sağlığın için daha iyi olur iyi forumlarss.