Anket sizler için site açıyoruz (reklam degildir)

4 yıllık satış tecrübemizle yeni bir site tasarlıyoruz. guvenlı bır sekılde yazılım alım satım yapmak ıcın. Satıcı paneli, sepet oluşturma, 3D doğrulama ve güvenli alışveriş deneyimi için

dc,telegram,insta vb platformlar üzerinden sizinle iletisime gecıp hile vb satmaya calısan ınsanlardan yoruldunuz mu?

içerde her türlü yazılımı satabileceginiz veya alabiliceginiz bir site.
her türlü yenilige acıgız bızlere yeni fikirlerinizle yardımcı olursanız cok memnun oluruz
şimdiden hayırlı olsun hocam umarım istediğiniz yere gelirsiniz

4 yıllık satış tecrübemizle yeni bir site tasarlıyoruz. guvenlı bır sekılde yazılım alım satım yapmak ıcın. Satıcı paneli, sepet oluşturma, 3D doğrulama ve güvenli alışveriş deneyimi için

dc,telegram,insta vb platformlar üzerinden sizinle iletisime gecıp hile vb satmaya calısan ınsanlardan yoruldunuz mu?

içerde her türlü yazılımı satabileceginiz veya alabiliceginiz bir site.
her türlü yenilige acıgız bızlere yeni fikirlerinizle yardımcı olursanız cok memnun oluruz
4 yıllık satış tecrübesi :uwot:

Hayırlı olsun hocam şimdi den güzel düşünce ama böyle bir şey piyasada var mı bilmiyom

Sanal pos için soruyorum Nereyle anlaşmalısınız , hangi ödeme seçenekleri olacak , Ödemelerin Bekleme süresi Ne kadar ve Çekim süresi ne kadar

Birde son olarak muhtemelen Hosting + Domaini ücretiyle alıyorsunuzdur tahminimce resmi bir şikayet geldiğinde bilgileri ele veriyor musunuz ?

Birde son olarak muhtemelen Hosting + Domaini ücretiyle alıyorsunuzdur tahminimce resmi bir şikayet geldiğinde bilgileri ele veriyor musunuz ?
her sey gızlı olucak emın olabılırsınız resmı bır sıkayet degıl sıtede bır kullanıcı satıcıyı sıkayet ettıgınde ceza alıcak sadece

Savcılık kararı olduğu sürece mecburen verecek
yakalarsa

Sanal pos için soruyorum Nereyle anlaşmalısınız , hangi ödeme seçenekleri olacak , Ödemelerin Bekleme süresi Ne kadar ve Çekim süresi ne kadar
tüm ödeme seceneklerı mevcut olucak iban pos kredi kartı ininal papara hepsı mevcut olucak

önce yazmayı öğren maymun
Banned Member 0 tıcaret puanı ;D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt