Anket sizler için site açıyoruz (reklam degildir)

aslanokcu0

Gold Üye
4 yıllık satış tecrübemizle yeni bir site tasarlıyoruz. guvenlı bır sekılde yazılım alım satım yapmak ıcın. Satıcı paneli, sepet oluşturma, 3D doğrulama ve güvenli alışveriş deneyimi için

dc,telegram,insta vb platformlar üzerinden sizinle iletisime gecıp hile vb satmaya calısan ınsanlardan yoruldunuz mu?

içerde her türlü yazılımı satabileceginiz veya alabiliceginiz bir site.
her türlü yenilige acıgız bızlere yeni fikirlerinizle yardımcı olursanız cok memnun oluruz

4 yıllık satış tecrübemizle yeni bir site tasarlıyoruz. guvenlı bır sekılde yazılım alım satım yapmak ıcın. Satıcı paneli, sepet oluşturma, 3D doğrulama ve güvenli alışveriş deneyimi için

dc,telegram,insta vb platformlar üzerinden sizinle iletisime gecıp hile vb satmaya calısan ınsanlardan yoruldunuz mu?

içerde her türlü yazılımı satabileceginiz veya alabiliceginiz bir site.
her türlü yenilige acıgız bızlere yeni fikirlerinizle yardımcı olursanız cok memnun oluruz
nasıl reklam degildir

4 yıllık satış tecrübesi yazmışsın konuda referansın yok :thonkie:

hile karaborsası açılmamıştı hile karaborsasıda açıldı hayırlı olsun :kappasmiley:

4 yıllık satış tecrübesi yazmışsın konuda referansın yok :thonkie:
yakında en üstte görunce ref gorursunuz hocam ben sadece fikir alısverısı olsun dıe actım
:fastthink:

hile karaborsası açılmamıştı hile karaborsasıda açıldı hayırlı olsun :kappasmiley:
hayırlısı olsun bakalım en ıyısı olucak emın olabılırsınız

bundan yokmuydu zaten
ornek ? hocam bılmıyrum varsa atabılır mısınız bızım ıcınde ornek olur

Anket bunun neresinde?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt