kral şimdi öğret mi diyim printi benim dölüm bile bilir boş boş gelip yorum kasmaSorsan python ile print ("x") yazmayı bilmez, burda ne kodlayayım diye soruyor millete
print öğretilecek bir şey değildir bilgisizliğin burdan belli, print ekrana kodu yazdırmak için kullanılan bir fonksiyondur. bunu da ben mi öğreteyim sana?kral şimdi öğret mi diyim printi benim dölüm bile bilir boş boş gelip yorum kasma
Eyvallah kral allahmısın Hala bilmediğimi sanıyonyaprint öğretilecek bir şey değildir bilgisizliğin burdan belli, print ekrana kodu yazdırmak için kullanılan bir fonksiyondur. bunu da ben mi öğreteyim sana?
allah mısın ayrı olacak ve "sanıyorsun ya"Eyvallah kral allahmısın Hala bilmediğimi sanıyonya
Gpt olmadan Fonksiyon istesek yapamazsın Uğraşamicam senleallah mısın ayrı olacak ve "sanıyorsun ya"
Sana şurda fonksiyonun ne olduğunu açıkla desem bana hangi fonksiyondan bahsettiğimizi açıklayamazsın hala yorum yapıyorsun, gpt falan diyorsunGpt olmadan Fonksiyon istesek yapamazsın Uğraşamicam senle
dalgasına açılmış bir konu değilmiBu cocugun bir bok bildigini idaa edecek birini ariyorum
ebenın amı hocamtrendyol para hilesi