Sizce napmalıyım

Kanka kız beni eklemiş eski hesabımı ve ben bunu 5 yıl sonra görüyorum işte sıkıntı orada kararsız kaldım
Kanka seven bi şekilde bırakamzdı seni, geç bu işleri. hemen geri dönebilcekti madem niye ayrılmak zorunda kaldı kimesyi bulamayınca geri dönmüş basit bu böyle değilse bile o anlık gençlikle alakalı takma bu kadar o kız %90 şimdi sarmaaz sohbeti

Kanka seven bi şekilde bırakamzdı seni, geç bu işleri. hemen geri dönebilcekti madem niye ayrılmak zorunda kaldı kimesyi bulamayınca geri dönmüş basit bu böyle değilse bile o anlık gençlikle alakalı takma bu kadar o kız %90 şimdi sarmaaz sohbeti
İşte bana ulaşamadı hiç bir yerden ulaşabilecegi yerlerede ben girmedim sorun orada kanka baya ugraşmış şuan bakıyorum maillerime bile gelmiş facebooktan yazdım bakim istek attıgı hesaba efendim diye

Ben konudan bağımsız sana bir soru yöneltmek istiyorum, bir aralar forumda paralı olan bir hile konusunun altında şey demiştim ''5 girdik hepimiz ban yedik '' hile 1 kişi de mi açıktı yok beşiniz de hilemi kullandınız ? Aslında öğrenmek istediğim şey şu bir hileyle duo girsek ban yiyor muyuz

5 yıl biraz uzun olmuş kanka boşver evlenmiştir belki ölmüştür falan acele etme yine ama 10 15 yıl daha bekle

Unut gitsin taş bulmaya çık dışarda fazla çıtır var birini tak koluna 2 saate unuturusun

olm 5 yıl öncekinden ne bekliyon gelsin sana versin istiyorsan o işler paraya bakar aşka değil

ben olsam senin yerinde kendi yolumda giderim hayatın karşına neler çıkarabileceğini göz ardı edemeyiz şimdiden iyi bak kendine <3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt