Royz6
Efsane Üye
sana karımı yok bee ayarlıyım birtane rusBu yazdıgın yan sekmeleri kapatmama sebep oldu haklısın aslında
sana karımı yok bee ayarlıyım birtane rusBu yazdıgın yan sekmeleri kapatmama sebep oldu haklısın aslında
Kanka seven bi şekilde bırakamzdı seni, geç bu işleri. hemen geri dönebilcekti madem niye ayrılmak zorunda kaldı kimesyi bulamayınca geri dönmüş basit bu böyle değilse bile o anlık gençlikle alakalı takma bu kadar o kız %90 şimdi sarmaaz sohbetiKanka kız beni eklemiş eski hesabımı ve ben bunu 5 yıl sonra görüyorum işte sıkıntı orada kararsız kaldım
Yok kanka istemiyorum istesem yaparım ben belki döner diye bekliyorumsana karımı yok bee ayarlıyım birtane rus
İşte bana ulaşamadı hiç bir yerden ulaşabilecegi yerlerede ben girmedim sorun orada kanka baya ugraşmış şuan bakıyorum maillerime bile gelmiş facebooktan yazdım bakim istek attıgı hesaba efendim diyeKanka seven bi şekilde bırakamzdı seni, geç bu işleri. hemen geri dönebilcekti madem niye ayrılmak zorunda kaldı kimesyi bulamayınca geri dönmüş basit bu böyle değilse bile o anlık gençlikle alakalı takma bu kadar o kız %90 şimdi sarmaaz sohbeti