Sizce Discordun kapatılmasını mantıklımı yada kökten çözümmü

olay discordun devlete log verip vermemesi olay oranın kirli yer olup olmaması değil veya belli kişileri engellemek değil telegramda aynı şekilde neden kapanmıyor? çünkü log veriyor

olay discordun devlete log verip vermemesi olay oranın kirli yer olup olmaması değil veya belli kişileri engellemek değil telegramda aynı şekilde neden kapanmıyor? çünkü log veriyor
olay şahsi değil dediğin gibi olay discorda istediklerini yaptıramamaları

discordun kapatılması hiçbirşeyi değişitirmez sorun işini düzgün yapamayanlarda :D

Başlıkta yazıyor zaten hani o isimlerini vermek istemediğim sanal zorbalar yüzünden (Hepsi 16 yaşında) bu yaşta bile kendilerini birşey sanmaları milleti tehtid etmeleri
herşeyi geçtim discordu kapatmak nasıl bir çözüm bu insanlar günlük hayatlarında zaten vpn kullanıyor belki discordun kapanmasından bile haberleri yokken niye böyle bir adım attılar
devlet her olayda bir günah keçisi arıyor bu seferki keçi discord oldu benim tahminlerim ya açılmaz açılırsada en az 1 2 ay gibi

olay şahsi değil dediğin gibi olay discorda istediklerini yaptıramamaları
discordun sözde söylediği "gerektiğinde veriyoruz" durumunun oluşması için sanırım amerika rusya güney kore çin gibi dünya gücü devlet başkanlarına suikast çekilmesi lazım sanırım

Başlıkta yazıyor zaten hani o isimlerini vermek istemediğim sanal zorbalar yüzünden (Hepsi 16 yaşında) bu yaşta bile kendilerini birşey sanmaları milleti tehtid etmeleri
herşeyi geçtim discordu kapatmak nasıl bir çözüm bu insanlar günlük hayatlarında zaten vpn kullanıyor belki discordun kapanmasından bile haberleri yokken niye böyle bir adım attılar
kk ban yerim diye söylemiyorumda bu panelcilerin nerdeyse tamamı vpn kullanıyo tc cumhuriyeti engelledik sanıyoda 1 haftaya geri açarlar

Şeffaflık raporlarına bakarsan da Brezilya dışında hiç bir hükümete log teslim etmediğini görebilirsin.
Konu yargı makamı üzerinden, ABD'ye tecil ettiği saniye veri paylaşımı yaplıyor, son dönemde yaşanan can sıkıcı, iç karartıcı olaylarda da veri istemenin doğru yolunun bu olduğunu işi bilen insanlar gerekli platformlardan söylediler. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin mevcut hükümetinin içerisinde "Dünyada hukuk nasıl işler, bu denli büyük verileri elinde bulunduran firmalar verileri ne koşullarda nasıl paylaşır" kısmında eksikliği olduğunu söylemek bu durumda yanlış olmaz. Gerekli adımlar atıldığı zaman dosyaların büyüklüğüne, iletim şekline bağlı olarak log paylaşımı günaşırı olarak bile yapılıyor. Zamanında patlayan eden çok oldu, veriler paylaşılmadan mı yapıldı o baskınlar acaba. Durum tamami ile siyasi bir hamle, sokaktaki Ahmet amcanın anlayacağı dilden yapılmış bir olay.

Discord'u kapatmak bence de pek mantıklı bir çözüm değil, zaten dediğin gibi insanlar VPN kullanıp devam ediyorlar. Bu adımlar genellikle tepki amaçlı oluyor ama kalıcı bir çözüm olmuyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt