Sizce Discordun kapatılmasını mantıklımı yada kökten çözümmü

traqsinc

Diamond Üye
İletişim
Başlıkta yazıyor zaten hani o isimlerini vermek istemediğim sanal zorbalar yüzünden (Hepsi 16 yaşında) bu yaşta bile kendilerini birşey sanmaları milleti tehtid etmeleri
herşeyi geçtim discordu kapatmak nasıl bir çözüm bu insanlar günlük hayatlarında zaten vpn kullanıyor belki discordun kapanmasından bile haberleri yokken niye böyle bir adım attılar

bence goruntu olsun diye kapattılar yakında acarlar

Başlıkta yazıyor zaten hani o isimlerini vermek istemediğim sanal zorbalar yüzünden (Hepsi 16 yaşında) bu yaşta bile kendilerini birşey sanmaları milleti tehtid etmeleri
herşeyi geçtim discordu kapatmak nasıl bir çözüm bu insanlar günlük hayatlarında zaten vpn kullanıyor belki discordun kapanmasından bile haberleri yokken niye böyle bir adım attılar
Arabalar kaza yapıyor trafiği kapatalım nasıl çözüm

Mantık ve TR mi?

Ubsettled-GTA-Mr-Bean-meme-1.jpg

Discord'un Türkiye'de bir çok kullanıcısı var ve Türkiye'ye suç işleyenlerin bilgisini vermiyor. Eğer bu ülkede barınmak istiyorsa verecek. Vermezse engellenir. Sonuçta engellendi.

Discord'un Türkiye'de bir çok kullanıcısı vardı ve Türkiye'ye suç işleyenlerin bilgisini vermiyordu. Eğer bu ülkede barınmak istiyorsa verecek. Vermezse engellenir.
Dostum sadece log vermemesi yalandan ibaret politikalara bakarsan log verildiğini belli ediyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt