Çözüldü Sizce Csgo Prime Almak Mantıklımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siplasplas

Diamond Üye
Arkadaşlar Ben Csgo Prime Alıp Para Kasmak İstiyorumda Düşen Kasaları Falan Satmak Sizce Mantıklımı Yapılırmı Hem Oyun Oynucam Hemde Gelen Kasaları Satıp Kendime Yeni Oyunlar Alıcagım Bence Mantılklı Siz Ne Düşünüyorsunuz Fikirlerinizi Belirtirseniz Mutlu Olurum :)

Arkadaşlar Ben Csgo Prime Alıp Para Kasmak İstiyorumda Düşen Kasaları Falan Satmak Sizce Mantıklımı Yapılırmı Hem Oyun Oynucam Hemde Gelen Kasaları Satıp Kendime Yeni Oyunlar Alıcagım Bence Mantılklı Siz Ne Düşünüyorsunuz Fikirlerinizi Belirtirseniz Mutlu Olurum :)
mantıklı kardeşim hem paran çıkar hemde oyun oynarsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
eski fiyatı olsa alınabilirdi dediğin mantıklı olurdu fakat şuan için alınmaz anca son gelen kasadan bir kaç tane çıkarırsan kAr edebilirsin. bence gereksiz.

Kanka kasamassın artık prime hesapta hile açan çok var lose alırsın hep

Güzel dostum,benim fikrim cs go da prime hesap da alsan,çok fazla hile denk geliyor.Yurt dışında ve yurt içinde hileler çok ucuz.Cs go orjinal sunucularında benim oynadığım dönemde oynanamayacak hale gelmişti.Tavsiyem faceit vb. platformlarda oynayabilirsin.
kesinlikle
Kanka kasamassın artık prime hesapta hile açan çok var lose alırsın hep
doğru söylüyor
indirimlerde alabilirsin çok istiyosan bence

fazla para vereceğine hesap satın al, satan siteler oluyor 60 70 tl ye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt